Završen "Egzit", tvrđavu posjetilo više od 180.000 mladih

 U Novom Sadu u jutarnjim časovima završen je muzički festival "Egzit" na kojem je, prema procjenama organizatora, za četiri protekle noći bilo više od 180.000 mladih ljudi iz 70 zemalja svijeta.

Zabava 12.07.2021 | 10:00
Završen "Egzit", tvrđavu posjetilo više od 180.000 mladih

Posljednje veče "Egzita" obilježili su nastupi domaćih, evropskih i svjetskih mega zvijezda savremenih muzičkih pravaca.

Tako se drevna Petrovaradinska tvrđava, gdje je festival održan, "lomila" pod Darkom Rundekom, Masimom Savićem, Lajbahom, kao i jednim od najvećih svjetskih di-džejeva Davidom Getom i ništa manje popularnim Solomonom.

Jubilarni 20. po redu "Egzit" ostaće upamćen po strogim procedurama za ulazak posjetilaca na Tvrđavu zbog pandemijskih mjera.

Organizatori jednog od najboljih svjetskih i evropskih muzičkih festivala ističu činjenicu da su četiri protekla dana prošla bez incidenata, bez prevelikih ambulantnih intervencija, kao i bez bilo kakvih drugih problema.

Iz organizacije "Egzita" ističu uvjerenje da je ovogodišnji festival dao ljudima tračak svjetla i tračak zabave koji su svima nedostajali u protekli godinu i po dana pandemije virusa korona. 

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Romanija

12.07.2021 10:16

Sve drogeri, riči i arlauči. Eto pjesme.

ODGOVORITE