Srpski DJ Igor Garnier preminuo u 31. godini

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu.

Magazin 05.07.2021 | 12:26
Srpski DJ Igor Garnier preminuo u 31. godini

Talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a kako je za Kurir potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa.

Kada su lekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, mladom umetniku je najverovatnije stalo srce.

Igor je poslednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike - Erika Prica. On je već sa šest godina počeo da svira klavir. Završio je muzičku školu, a njegov talenat ubrzo je počeo da biva nagrađivan na raznim međunarodnim takmičenjima.

Pre 16 godina upoznao se sa elektronskom muzikom, a kako je vreme prolazilo, odlučio je da haus muzika neće biti samo njegov hobi već i deo života.

Igor iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike. Jedna od njegovih napopularnijih pesama je "Milka Canić", obrada numere "Barbra Streisand" popularnog sastava Dak sos.

- "Milka Canić" je svakako obeležila početak moje ozbiljnije di-džej karijere, jer sam posle toga počeo da izbacujem svoje autorske stvari, a pošto je "Milka" postala opšti hit, svi su hteli da čuju šta sam ja to još radio, i tako su ostale pesme počele da se slušaju - izjavio je ranije za Kurir Igor.

Njegovi muzički spotovi emituju se na regionalnim i međunarodnim televizijskim stanicama, a takođe i na kanalu MTV. Održao je muzičku turneju širom Srbije, nastupao sa Antonijom Klamaranom i Tomom Novijem, a kasnije i sa muzičarem Fetboj Slimom u Beogradskoj areni.

U privatnom životu ovaj di-džej je bio je više od sedam godina u vezi s Minjom, ćerkom popularnog pevača Željka Samardžića. Igor je radio i na njenim pesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom sportu za pesmu "Budući moj".

Vreme i mesto sahrane biće naknadano saopšteni, a želja porodice je da bude pokopan u Srbiji.

(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar