Tea najtraženija pevačica ovog leta, za dva meseca uzeće 126.000 evra!

Tea Tairović ovoga leta je najtraženija pevačica sa estrade, što potvrđuje spisak njenih zakazanih nastupa. Atraktivna brineta, koja je karijeru počela u takmičenju "Zvezde Granda", za samo dva meseca će inkasirati 126.000 evra.

Zabava 04.07.2021 | 15:10
Tea najtraženija pevačica ovog leta, za dva meseca uzeće 126.000 evra!

Naime, tokom jula i avgusta ona već ima čak 36 zakazanih gostovanja u klubovima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu. Početna cena tezge joj je bila 2.000 evra, ali je zahvaljujući numeri koju je nedavno objavila "Hajde", a koja je postala veliki hit i svi pevači su je uvrstili u svoje repertoare, Tairovićka uspela da podigne cenu, ali i postane najangažovanija pevačica.

Tea Tairović
foto: Printscreen

Kada se podvuče crta, prosek koji uzima po nastupu je 3.500 evra. Da joj je nova pesma donela odličnu zaradu, svedoči i činjenica da je na jednom slavlju na toj pesmi zaradila oko 5.000 evra, i to za nepuna tri minuta. - Nije sve u parama. Ja ne proričem sudbinu, ne znam koliko će se zaraditi - kroz smeh je rekla Tea. Tea je ponosna što je pesma postala hit za kratko vreme, a naročito što su počele da je pevaju i njene koleginice na svojim nastupima. - To je za mene jako dobar znak. Ja sam isto znala da procenim sa tuđim pesmama koliko ću bakšiša dobiti, tako da ako su oni pogodili s mojom, odlično - rekla je Tea za medije.

Tea Tairović
foto: Kurir televizija

Inače, Tea je, kao što je poznato, poslednja nastupala sa Šabanom Šaulićem i samo pukom srećom je izbegla da bude u kolima u kojima je poginuo legendarni pevač u februaru 2019. godine. Njih dvoje su imali i duet "Od kad tebe znam", koji se i dan-danas peva na raznim slavljima.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar