Svoje obožavam, tuđe poštujem a nasilje ne podržavam!

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu, podigao je prethodnih dana medijsku prašinu u Srbiji.

Zabava 02.07.2021 | 20:37
Svoje obožavam, tuđe poštujem a nasilje ne podržavam!

Mali broj pevača je juče imao hrabrosti da se usred Srbije oglasi i osudi pevanje o klanju Srba. Jedan od retkih je Bora Đorđević, koji je poručio da država treba da zabrani neprijateljima naše zemlje da ovde zarađuju novac.

Sadik Hasanović
foto: Printskrin/Prva

​- Ne znam zašto nisam iznenađen. Mnogo veći problem od tog nesrećnika Sadika jeste ubijanje Srba u Bratuncu od strane Nasera Orića, mnogo veća bruka je sramni Haški tribunal i brojne domaće glumačke poturice... Ti 'Sateliti' su samo posledica. Pretpostavljam da je posao državnih organa da spreče deklarisane neprijatelje Srbije da ovde zarađuju i da šire svoj otrov - poručio je Đorđević.

Bora Đorđević
foto: Vladimir Šporčić

Svetlana Ceca Ražnatović nije znala ko je tačno Sadik Hasanović, ali je osudila njegov postupak jer je veliki protivnik širenja nacionalne mržnje.

- Ne gledam "Zvezde Granda", ali ne podržavam nasilje ni prema kome, ni prema čemu. Nebitna je rasa, nacionalnost ili veroispovest. Nikad i nisam, niti ću. Svoje obožavam, ali tuđe izuzetno poštujem.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram
(Kurir.rs/Informer)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vlado

02.07.2021 22:17

Ko je koga pobijo i protjerao u Bratuncu ? Oni koji su jedan narod protjerali a drže drugima lekciju o poštenju i humanosti...cudno zar ne ?

ODGOVORITE