Sadik pevao o klanju Srba u Kravici a sad se ovako pravda: Bio sam klinac!

Pevač Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" pevao je o klanju Srba po Bratuncu. Nakon što su "isplivali" video snimci i izazvali bes javnosti, on se tim povodom oglasio.

Zabava 01.07.2021 | 18:45
Sadik pevao o klanju Srba u Kravici a sad se ovako pravda: Bio sam klinac!

Sadik je istakao da proživljava najgore dane u svom životu.

- Umesto najlepših dana zbog finala Zvezda Granda, i uspeha koji sam doživeo u takmičenju, ja preživljam najgore dane u svom životu.

Imam 20 godina, nisam sposoban da mrzim, ja sam Bosanac i ponosim se time, ali biti Bosanac znači poštovati druge ljude, nacije i vere. Ja sam izrastao u takvog čoveka.

Sa takvim sam se ljudima i družio, volim sve moje drugare iz "Zvezda Granda", moju mentorku Mariju i ostale ljude.

Kada sam zapevao spornu pesmu, imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac.

Volim svoju zemlju, ali volim i Srbiju. U Beogradu sam proveo najlepše trenutke, moj cilj je da ljude činim srećnim, nikako suprotno, i zato se izvinjavam svima, ako sam nekoga povredio ili učinio da se oseća loše.

Želim poručiti svima da želim biti neko ko širi ljubav i stvara mir, a ne suprotno. Ja sam miroljubiva i dobra osoba. Ponavljam, želim mir i ljubav svima - poručio je za Kurir Sadik.

Sadik Hasanović
FOTO: PRINTSCREEN

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar