Aca Lukas: Avion crnogorske vlade dolazio po mene

Aca Lukas u svojoj knjizi u knjizi "Ovo sam ja" iznio pikanterije iz svog života, ali otkrio je u kakvim je bio odnosima sa nekim od najmoćnijih političara u regionu.

Zabava 24.06.2021 | 09:13
Aca Lukas: Avion crnogorske vlade dolazio po mene

"U vreme koje je obeležila vladavina Slobodana Miloševića popularna muzika nije mnogo korišćena kao propaganda režima. Bio sam u drugoj polovini devedesetih godina najpopularniji pevač i nikad nisam pozvan da pevam kod predsednika Miloševića ili na velikim mitinzima", navodi se u knjizi.

"Kažu da je Milošević obožavao pesmu 'Bolje biti pijan nego star' i da je držao za ruku suprugu Miru pevušeći stihove: 'Čekaću te, moja buco, kraj Prve gimnazije'. Slobu nikad nisam upoznao, ali sam poznavao njegovog sina Marka i bio sam gost u njegovoj diskoteci Madona u Požarevcu", ističe se dalje.

"Pevao sam Brani Mićunoviću, moćnom vladaru iz senke. U vreme izborne kampanje DPS-a nastupao sam u svim većim gradovima Crne Gore i bio dobro plaćen za to. Leta sam provodio na crnogorskom primorju. Posebno je bilo veselo na jahtama. Na te zabave su retko dolazili drugi viđeniji crnogorski političari. Momir Bulatović nikada nije bio na tim žurkama. Kad prođe leto i vratim se u Beograd povremeno sam odlazio u Podgoricu avionom. Ali avionom crnogorske vlade. Dođu po mene, otpevam svoje i vrate me njihovim avionom", piše Lukas.

(Kurir)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ime.

24.06.2021 09:25

Tako Dodik šalje po Cecu o trošku naroda.

ODGOVORITE
Name

Tako oni

24.06.2021 09:42

Zabavljaju mase.

Name

Lazar

24.06.2021 11:04

Zar ovaj zna da piše?! Nikad nije upoznao Slobu, ali zna njegovu omiljenu pjesmu, da je držao Miru za ruku i pjevušio joj. Uozbiljimo se!

ODGOVORITE
Name

Đorđe

24.06.2021 11:09

Nije problem, zašto je on pisac, problem je što ima čitaoce u narodu. Ako je pisao na našem jeziku, kad će prevod, ne pitam za sebe, ali ima ih.

ODGOVORITE
Name

Nije nego

24.06.2021 11:53

To samo pokazuje da su Milov režim i Miloradov režim isti, bahaćenje, pljačka, nemoral svake vrste.

ODGOVORITE
Name

Prvo

24.06.2021 22:06

Procitajte knjigu,pa tek onda omalovazavajte.Mnogi od vas sto ovako komentarisu,o svom zivotu verovatno nemaju sta reci,a tek napisati.Ovaj covek je LEGENDA!