U Meridianu DOBITAK možete isplatiti bilo kad i bilo gdje 0 – 24h!

Igra nikad više neće biti ista. Od sad u Meridianu, imate priliku, ne samo da igrate sve što poželite i kad god poželite, sad možete i svoj DOBITAK da isplatite bilo kad i bilo gdje.

Sport 22.06.2021 | 13:03
U Meridianu DOBITAK možete isplatiti bilo kad i bilo gdje 0 – 24h!

Ukoliko do sad niste registrovali svoj meridianbet nalog, sad je definitivno idealna prilika da to učinite, jer poklon je ZAGARANTVAN.

Da bi poklon od 10 KM za besplatno sportsko klađenje i 300 besplatnih spinova, bio u vašoj ruci, sve što treba da uradite, jeste da KLIKNETE OVDJE!

DEPOZITRON vam od sad omogućava da svoj dobitak isplatite praktično bilo kad i bilo gdje 0 – 24h. Svoj dobitak možeš da isplatiš u marketima, kioscima, benzinskim pumpama, dragstorima, prodavnicama... Sve što treba da uradiš jeste da na prodajnom mjestu zatražiš isplatu putem DEPOZITRONA, prodavaču kažeš svoj broj MERIDIANBET naloga i to je sve. Novac je kroz par sekundi u tvojim rukama, a za svaku realizovanu isplatu dobijaš i potvrdu.

Ne dozvoli da zabava bude ograničena. Samo u Meridianu igraj sve što poželiš, kad god poželiš, sa najvećim bonusima na planeti! I naravno, svoj DOBITAK isplati bilo kad i bilo gdje!

Meridian – lijepa strana života!

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar