Tata Makaroni dao ime sinu - HTML, rođacima Špageti i Parmezan se sviđa!

Objava na „Fejsbuku“, reklo bi se uobičajena, kojom je javnost obaveštena o rođenju još jedne bebe na Filipinima, ipak je jedinstvena, i vrlo popularna zbog nesvakidašnjeg imena deteta.

Zanimljivosti 16.06.2021 | 16:19
Tata Makaroni dao ime sinu - HTML, rođacima Špageti i Parmezan se sviđa!

Hyper Text Markup Language (jezik za označavanje hiperteksta), ili skraćeno HTML – dečaka pod tim imenom predstavila je svetu njegova tetka u objavi na Fejsbuku.

Smatra se da je otac tek rođenog dečaka, koji je inače programer, Mak Paskal, odgovoran za odabir neobičnog imena u znak počasti svojoj profesiji.

Rekao je lokalnim medijima da je u njegovoj porodici dosta neobičnih imena, objašnjavajući da je njegovo ime skraćeno od „makaroni“.

Rekao je da se jedna od njegovih sestara zove Špageti, koja ima dvoje dece, i kojima je dala imena Parmezan i Sir Pimento.

HTML je rođen zdrav, sa težinom od 2,25 kilograma u bolnici „Bulakan medikal mišn grup“, severno od glavnog grada Manile.

Njegova mama, Sali Rajo Paskal, rekla je da je vrlo uzbuđena što je rodila dečaka i da su rođaci zadovoljni izborom imena.

HTML-ova tetka, Sinsereli Paskal, sada ima objavu koja je podeljena oko 9.000 puta, i koja izaziva brojne komentare na društvenim mrežama.

(RTS)

Komentari / 0

Ostavite komentar