Dostava na klik - Ceger od sada i u Bijeljini

Ceger dostava je najveći online servis za dostavu u BiH, a od sada smo dostupni u Bijeljini.

Bosna i Hercegovina 15.06.2021 | 15:15
Dostava na klik - Ceger od sada i u Bijeljini

Zamisli, Ceger na klik će da isporuči!

Brza i izuzetno jednostavna za korištenje, Ceger je platforma za dostavu restoranske hrane, namirnica, te drugih proizvoda. Kupci mogu iz udobnosti svog doma, posla ili nekog drugog mjesta putem mobilne aplikacije za manje od minut naručiti bilo koji proizvod iz ponude, a dostava stiže na željenu adresu brzo i jednostavno.

Ceger je korak uz svjetske trendove prilagođene našem tržištu!

Cegerova usluga prati svjetske trendove koji su odavno zamjenuli stari način dostave zvanjem restorana, prodavnica, i sl. te diktiranje narudžbe je sada prošlost!

Naša iskustva pokazuju da se preko 50% narudžbi izvršava u pokretu što znači da je kompletna procedura pojednostavljena i ubrzana.
Ono što Ceger izdvaja od drugih servisa je da su korisnici u toku sa statusom narudžbe u realnom vremenu - od momenta narudžbe do dolaska na željenu adresu uz mogućnost praćenja dostavljača.

Trenutno poslujemo u području ugostiteljstva, pića, cvijeća, štampe, lijekova te tobacco shopa. Ceger takođe nudi online kupovinu robe široke potrošnje kroz svoju podkategoriju Cegermarket i Ceger Shop sa svakodnevnim ulistavanjem novih brendova.

Zašto odabrati Ceger? 

Pazimo na svaki segment rada te pružamo uslugu dostave na način kakav do sada nije bio prisutan na našim prostorima sve do zadnjeg detalja, a prilagođavamo se našim partnerima i krajnjim korisnicima. Svi naši dostavljači imaju zadovoljene zdravstvene uslove od higijenskih minimuma, sanitarnih knjižica, briseva ruku do opreme.

Došlo je vrijeme da se stara vozila kojima se vrši dostava bez zdravstvene ispravnosti isprati u prošlost! Mislite na svoje i zdravlje svoje porodice! 

Naglasak na našoj dostavi je kultura prema korisniku i kultura u saobraćaju. 

Raspolažemo potpunom logistikom koja podrazumijeva vozni park, uniforme, termo torbe, POS terminali... Svi naši dostavljači su prepoznatljivi jer su uniformisani i sa brendiranim Ceger vozilima.

Najbolji uz najbolje...

Vrijednost Ceger projekta od samog starta prepoznali su brojni renomirani restorani stoga kupci mogu uživati u velikom izboru raznovrsnih jela i poslastica.

Pored Ceger partnera koji broji preko 350 restorana, te velikih franšiza poput Mc Donalds'a, Ceger-u su se pridružili najbolji Bijeljinski ugostitelji poput Panny Gastro Pub, Etno selo Stanišići, Picerija Park, Libertas, Mamasita, Pronto, Pet jezera, Glubus, te mnogi drugi. Pored rastorana tu su Proteini.si, IQOS shop, modni brend Mango, te mnogi brendovi iznenađenja...

Način plaćanja?

Hranu naručenu iz restorana te sve ostalo sa Ceger platforme je moguće platiti on-line sa VISA ili MasterCard karticom, a ako to nije Vaša opcija svakako možete platiti direktno kod dostavljača putem POS terminala ili gotovinom!

Probaj Cerger i shvati zašto imaš pouzdanog partnera na klik!

Trudimo se prilagoditi i približiti aplikaciju korisnicima i širiti poslovanje u pravcima koje korisnici traže. Pored Ceger marketa sa preko 9.000 artikala te piljara, planiramo se širiti u drugim segmentima dostave po uzoru na prethodne gradove poput dostave parfema, brendirane odjeće i baby opreme.

Sa sigurnošću možemo reći da Bijeljinu sa Cegerom očekuje neke nove stvari jer se trudimo na jednom mjestu imati sve što jednom savremenom gradu treba za svakodnevni život i poslovanje a to je primarno ušteda vremena.

Naručiti je moguće putem besplatne Android / iOS aplikacije. Preuzmite je već danas.

Ceger je odličan izbor za Vas je vrijeme nema cijenu!

http://onelink.to/qcuxrf

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Korisnik

15.06.2021 14:09

Konačno pismeni dostavljači u Bijeljini ?

ODGOVORITE
Name

Alukard

16.06.2021 05:07

Zašto se reklamira aplikacija Dodika mlađeg? Instaliraš aplikaciju, kreneš da naručiš jelo i vidiš da dostavljaju iz Agape restorana, izađeš iz aplikacije i deinstaliraš je zauvijek! Trajni ban!

ODGOVORITE