Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Novaka Đokovića

Ovo je taj trenutak. Novak je pobjedio „Kralja šljake“ – Rafaela Nadala, u polufinalu Roland Garros-a! Zato niko više ne sumnja da li će Novak osvojiti pehar, jer Meridian nudi najveću kvotu na planeti za Noletov 19. Grend Slem!

Sport 13.06.2021 | 11:01
Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Novaka Đokovića

Ukoliko do sad nisi napravio meridinbet nalog, sad je idealna prilika da to uradiš, jer na poklon dobijaš 10 KM za BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA za Meridian Online Kazino.

Svoj POKLON možeš preuzeti na ovom LINKU!

Finale u Parizu je zakazano u 15h, a nasuprot Novaka Đokovića na teren izlazi mladi Stefanos Cicipas. Ovaj dvadesetdvogodišnji Grk jedan je od najvećih nada tenisa, naravno ako se izuzme „velika trojka“, ali ipak, teško je da ima šanse danas protiv svjetskog broja jedan. Izner, Careno Busta, Medvedev i Zverev su savladani, ali ipak, Novak Đoković u finalu za 19.-ti Grend Slem je ipak, možda preveliki zalogaj za mladog Grka.

Novak Ronald Garros, nije osvojio još od 2016. godine, a sad je u polufinalu savladao vjerovatno jedinu osobu koja se sa pravom može nazivati „Kralj šljake“ i „Kralj Roland Garros-a“. Razlog više da vjerujemo u Novakovu  pobjedu jeste POKLON KVOTA MERIDIANA, jer samo u Meridianu uvijek igrate najveće kvote na planeti!

Nema tu mjesta za previše razmišljanja, jer zna se da smo svi od 15h srcem u Parizu uz Novaka. Idemo Nole, idemo jako, idemo do pobjede!

Meridian – lijepa strana života!

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar