Darko Lazić otkrio kako se oseća posle raskida veridbe: Ni prva ni poslednja!

Nakon što su i Darko Lazić i Marina Gagić stavili tačku na vezu i javno se oglasili da je njihovoj ljubavi došao kraj, te da su prekinuli veridbu, Lazić je otvorio dušu, pa je otkrio šta je to što je zapravo razlog razlaza.

Zabava 10.06.2021 | 22:22
Darko Lazić otkrio kako se oseća posle raskida veridbe: Ni prva ni poslednja!

Pevač je istakao da nema mnogo toga da kaže.

"Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja", rekao je, pa se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

Darko Lazić, Marina Gagić
FOTO: PRINTSCREEN/AMIGSHOW, DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

"Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja."

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva

"Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome", ističe Darko.

(kurir.rs/telegraf)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Obicni

11.06.2021 07:13

Glupan

ODGOVORITE
Name

Василије

12.06.2021 14:55

Откажу алати а то је код алкохоличара честа појава!

ODGOVORITE