MUP RS predao osam lica Tužilaštvu zbog trgovine drogom

- Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske predali su danas Tužilaštvu BiH osam lica, koja su lišena slobode u operativnoj akciji kodnog naziva "Argentina", uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu neovlašteni promet opojnim drogama.

Republika Srpska 03.06.2021 | 12:09
MUP RS predao osam lica Tužilaštvu zbog trgovine drogom

U akciji, koja je realizovana juče uz podršku pripadnika MUP-a Unsko-sanskog kantona, slobode su lišeni: D.J. i A.M. iz Prijedora, S.К. i A.R. iz Austrije, A.К. iz Кosova, M.B. iz Кljuča, te S.D. i D.G. iz Banjaluke, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Lica se sumnjiče da su navedna krivična djela izvršila u periodu od aprila do juna ove godie.

Policijski službenici MUP-a Srpske, u saradnji sa policijskim službenicima MUP-a Unsko-sanskog kantona, izvršili su pretrese na više lokacija i tom prilikom pronađena je određena količina opojne droge kokain, kao i drugi predmeti koji će poslužiti u daljoj istrazi, navodi se u saopštenju. 

(Srna)  

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pitanje

03.06.2021 13:01

Kad će jednom predati nekoga za pljačku države?!

ODGOVORITE
Name

Rajka

03.06.2021 18:15

Nevjerujem da ima imena glavnih za drogu jer su oni u vrhu policije i ti befaci rade za njih za lovu dobru da neodaju kriminalce iz policije .

ODGOVORITE