Jedna osoba poginula, dok su tri povrijeđene

 Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Lukavca, potvrđeno je federalnim medijima.

Bosna i Hercegovina 28.05.2021 | 16:42
Jedna osoba poginula, dok su tri povrijeđene

Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je izjavila da se saobraćajna nesreća dogodila oko 13.25 na dijelu magistralnog puta Tuzla-Doboj u mjestu Sižje.

"Učestvovala su dva putnička motorna vozila, a tom prilikom jedna osoba je smrtno stradala i smrt je konstatovao dežurni ljekar. Tri osobe su povrijeđene i one su prevezene u Univerzitetski klinički centar u Tuzli", navela je Kapidžić.

Od siline sudara automobili su u potpunosti uništeni, a okolnosti pod kojima je došlo do nesreće utvrdiće službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac i kantonalni tužilac.

(Klix Foto: SodaLive.ba) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Apsurd

28.05.2021 19:41

Ljudi misle da su fiksne kamere rjesenje one samo pune budžet i ništa drugo patrole su tu kako preventivno tako i ucinkovito kamera nemoze prepoznat umor vozača pijano stanje ili narkotika sredstva to je veliki problem !

ODGOVORITE