Noć u apartmanu iz "Prijatelja" za 20 dolara, ali postoji uslov!

Nedugo nakon što je službeno objavljen datum premijere nove epizode popularnih Prijatelja, 27. maja, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo.

Zabava 18.05.2021 | 18:49
Noć u apartmanu iz "Prijatelja" za 20 dolara, ali postoji uslov!

Naime, za manje od 20 dolara možete boraviti u njujorškoj replici stana i ostalih prostorija u kojima je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

U hotelu The Friends Experience, smeštenom na Menhetnu, na broju 130 Ist, uglu 23 ulice i Avenije Leksington, zainteresovanima se nudi noćenje u njujorškom apartmanu Monika i Rejčel za samo 19.94 dolara, prenosi portal Indeks.

I premda su scene serije iz unutrašnjih prostora snimane u studiju u Los Anđelesu, spoljni deo zgrade u kojoj su živeli slavni "prijatelji" nalazi se u Njujorku.

The Friends Experience je dvoetažni prostor u kojemu je posetiocima na raspolaganju 18 prostorija s originalnim rekvizitima i kostimima i moguće je rekreirati najpoznatije scene iz serije.

Zainteresovani mogu da zavire kroz ljubičasta vrata stana u kojem su živele Monika i Rejčel i da se opuste na naslonjaču Čendlera i Džoija nakon što odigraju partiju malog fudbala ili isprobaju neke od originalnih kostima iz serije.

Za posetioce je naveče organizovana posebna večera, a ujutro mogu da se zavale u kultnu narandžastu sofu uz kavu i pecivo u poznatom Central perku, kafiću u kojem se slavna šestorka redovno okupljala.

Cena jednog noćenja samo ovaj put iznosi 19,94 dolara, što je simbolična brojka, jer je prva epizoda serije premijerno prikazana 1994, a moguće je rezervisati boravak od maksimalno dve noći uzastopno.

Rezervacije će se moći obaviti 21. maja za boravak u apartmanima u nedelju, 23. maja ili u ponedeljak, 24. maja.

(B92/index )

Komentari / 0

Ostavite komentar