Bijeljina putokaz za promjene u cijeloj Srpskoj

„Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju je donio dr Ljubiša Petrović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama“, poručio je Radović.

Republika Srpska 18.05.2021 | 11:38
Bijeljina putokaz za promjene u cijeloj Srpskoj

Zamjenici predsjednika SDS Rado Savić i Milan Radović posjetili su Gradski odbor SDS-a Bijeljina, gdje su razgovarali sa gradonečelnikom   Bijeljine Ljubišom Petrovićem (SDS), predsjednikom Gradskog odbora te stranke u Bijeljini Tomicom Stojanovićem i zamjenikom predsjednika   Mladih SDS Radišom Petrovićem.

„Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju su donijeli dr Ljubiša Petrović i Tomica Stojanović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama“, poručio je nakon sastanka  Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS.

Radović je naglasio da je Bijeljina jedan uređen grad koji se nalazi na granici Republike Srpske i Srbije i da je njen značaj i po pitanju saradnje sa maticom višestruk.

"Dosadašnji rad gradonačelnika Ljubiše Petrovića pokazatelj je da su građani mudro izabrali i da su njegova mladost i vizija garant da se Bijeljina nalazi na dobrom putu. U narednih nekoliko mjeseci, gradonačelik nas je izvjestio da se kreće sa konkretnim projektima koji će biti od značaja za građene Bijeljine“, kazao je Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

18.05.2021 10:25

СДС С ВЈЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ.

ODGOVORITE
Name

Samo naprijed

18.05.2021 11:11

Imate vi još dobrih i školovanih momaka u BN i uzimajte ih sebi, sirite partiju po Semberiji, spremajte se za Izbore 2022. Sad će to nije daleko. Onu sektu zvanu snsd morate poslati u prošlost jer narodu su dodijali lopovi i kriminalci.

ODGOVORITE
Name

Zaga

18.05.2021 17:17

Mladih i pametnih u Semberiji, ima vise nego sto se zna, a svi se moramo boriti za pobjedu nad crvenom sektom. Narod tu ima kljucnu ulogu.

Name

Crnogorski recept

18.05.2021 15:49

Treba sve raditi da sto veci broj ljudi izadje na izbore i onda im je kraj. Vise je nas postenih nego sektasa i ucjenjenih.

ODGOVORITE
Name

Re

18.05.2021 22:25

Narodu samo kosa viri iz blata narod je potonuo treba mu spas.

ODGOVORITE