Nataša Bekvalac o velikim lekcijama: Život samo melje i uzima!

Pevačica Nataša Bekvalac nakon kraćeg odmora vratila se poslovnim obavezama, ali, kako kaže, ne žuri joj se jer još uvek ne može da se druži s publikom.

Zabava 14.05.2021 | 18:28
Nataša Bekvalac o velikim lekcijama: Život samo melje i uzima!

- Ja sam poznata lenčuga i mogla bih tako živeti da imam na čiji račun, ali nemam - kaže kroz osmeh, i dodaje:

 

- Volim teren jer druženje s publikom jeste, bar kada sam ja u pitanju, razlog zašto se bavim muzikom. Moj album je spakovan, ali nisam još ušla u studio. Super mi je ovo vreme pauze da malo pesme odstoje. Dešavalo mi se da snimim pesmu, pa nakon nekog perioda kažem: bože, sada bih bolje otpevala, trebalo mi je vreme. Sada imam to vreme da sve nekako legne i sačeka svoje vreme.Bez obzira što je na poslovnom planu imala vremena, Nata kaže da privatno nije stigla, poput mnogih, da se preispita oko nekih životnih pitanja.

- Ma kako da ne, to se verovatno preispituju oni koji imaju vremena i nemaju decu. Međutim, kada imate ćerku od 14 godina koja je u pubertetu i mlađu od tri nemate vremena. Život samo melje i uzima svoje, možda mi je to tempo koji mi odgovara, ističe ona i otkriva.

 

- Ja sam žena bez planova i ideje jer verujem u život strašno. Od kada sam tako počela da razmišljam, život mi donosi prelepe stvari. Život se uvek pobrine da ti da najbolje opcije za tebe i meni se otvaraju prelepe stvari koje prihvatam. Čak i one manje lepe, jer su mi uvek lekcije, kaže pevačica, koja priznaje da je u prethodnom periodu upoznala divne ljude, dobila dobre angažmane i razmenila energiju sa poznanicima sličnim njoj.

 

Ona kaže da je njena filozofija “ženska moć” zbog čega upravo žene iz svoje porodice često objavljuje na društvenim mrežama. Njena mama postala je prava atrakcija naročito u videima kada kritikuje Natašu. Jedan od poslednjih je bio kada je pevačici odbrusila da ne traži od nje savet za brak jer se razvodila tri puta.

 

- Vidite po mom životnom toku generalno kako me je savetovala, s osmehom kaže Nataša.

 

- Mislim da je moja mama predstavnik mama generalno i da svi prepoznaju svoje mame. Ona je omiljena i u našoj porodici, pa tako i na Instagramu.

Odmor pokvarila Katjina temperatura

 

Nataša je nedavno sa ćerkama Hanom koju ima iz braka sa Danilom Ikodinovićem i Katjom iz braka sa Lukom Lazukićem bila na odmoru. One su uživale u Egiptu, a pevačica otkriva šta je pokvarilo uživanje.- Bio je dobar prvi deo odmora, a onda mi je Katja dobila temperaturu petog dana pa smo imali igranku, ali generalno vidim samo dobre stvari. Baš mi je trebalo - kaže Nataša koje je u jednom trenutku dok je bila na odmoru poručila da ostaju da žive na moru.

- To ja tako šaljem svoje želje univerzumu jer su mi se dosad uvek ispunile.

(Kurir.rs/Blic Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar