“Nektar” pivo na polumaratonu u Trstu

Banjalučka pivara je, kroz svoj najpoznatiji brend „Nektar“ pivo, već pet godina prisutna na tržištu  Italije, a početkom maja je bila sponzor polumaratona koji je organizovan u okviru “The Trieste Running Festival” povodom obilježavanja godišnjice od dvadeset pet godina postojanja ove manifestacije.

Region 13.05.2021 | 10:40
“Nektar” pivo na polumaratonu u Trstu

Tokom proteklih godina Banjalučka pivara se, u saradnji sa distributerom PAROVEL GROUP, uspješno pozicionirala na italijanskom tržištu, pa je danas „Nektar“ pivo u toj zemlji moguće naći u više od stotinu radnji u sjevernim regijama Italije: Friuli Venezia Giulia, Veneto, Lombardia, Emila-Romagna, Piemonte, Liguria.

U ovoj kompaniji ne kriju zadovoljstvo što već godinama uspjevaju da odgovore na zahtjeve vjernih ljubitelja “Nektar” piva, ali i što su ponovo u prilici da podrže još jednu sportsku manifestaciju u Italiji.

„Bila nam je čast biti dio jednog ovako velikog i značajnog događaja. Drago nam je kada vidimo da su u Italiji već dugi niz godina odlične reakcije potrošača na “Nektar” pivo i da se iz godine u godinu povećava broj ljubitelja našeg piva. Kako je Italija zemlja sa izuzetno jakom scenom kraft piva, uspjeh “Nektara” govori o izuzetnom kvalitetu našeg piva, koje opstaje u tako jakoj konkurenciji, ” izjavila je Milka Stanivuković, PR manager Banjalučke pivare.  

Pored sponzorstva ove sportske manifestacije, “Nektar” pivo je već dugi niz godina uz jedriličarsku regatu Barcolana, događaj koji se organizuje od 1969. godine i predstavlja najmasovniju regatu na Mediteranu koju proprati više od 250.000 gledalaca.

Pored toga, sponzori su i fudbalskog kluba Triestina, takođe zadnjih nekoliko godina. Banjalučka pivara ima u planu nastavak saradnje sa svojim distributerom, kao i širenje svog poslovanja i u druge regije Italije.

 (BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar