Tanja dobila poruku od sinova za Vaskrs i rasplakala sve!

Pevačica Tanja Savić proslavila je Vaskrs u rodnom Smederevu, ali bez sinova Maksima i Đorđa koji su i dalje u Australiji.

Zabava 03.05.2021 | 18:47
Tanja dobila poruku od sinova za Vaskrs i rasplakala sve!

Naime, Tanja se godinu dana bori za starateljstvo nad decom, te je neretko isticala koliko joj teško dok čeka susret sa njima. 

Ipak, sada se pohvalila porukom koja joj je juče ulepšala praznik. Savićeva je na Instagramu podelila poruku koju je dobila od sinova i raznežila je sve pratioce. 

"Ti si najbolja mama", napisano je u poruci. 

"Meni je ovo ispunilo srce danas. Neka vas sve dragi Gospod čuva. Volite se ljudi jer mržnja nije od Boga. Hristos Voskrese. Sretan Uskrs", istakla je Tanja, dok su se komentari samo nizali. 

"Mamini divni dečaci", "Majka je uvek jedna i jedina i želim ti da ih uskoro obojicu zagrliš", "Deca i njihova iskrena duša", "Ovo je jedino važno". 

Inače, ova poruka je sigurno iznenadila i Tanju s obzirom da je pre nekoliko meseci ispričala da su se u jednom trenutku sinovi okrenuli protiv nje. 

"Rekao je deci: Mama je uzela vaše pasoše, ona hoće da vi umrete od korone u Srbiji. Eto, vidite kakva je vaša majka". I onda su deca bukvalno krenula da me pesniče, udaraju... Oba sina moja, vikali su da me mrze", rekla je ona. 

Podsetimo, Tanjine sinove je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju pre više od godinu dana, navodno bez njenog znanja. Tada je počela pevačicuna agonija kroz koju i dalje prolazi. 

(kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar