Radnik poražen protiv Slobode, prijeti ispadanje

Radnik nije uspio da dođe do željena tri boda u susretu 28. kola Premijer lige BiH.

Fudbal 30.04.2021 | 21:18
Radnik poražen protiv Slobode, prijeti ispadanje

Šef stručnog štaba bijeljinske ekipe Vlado Jagodić je priznao da su njegovi igrači pravili greške koje su ih koštale poraze, ali smatra da još ništa nije izgubljeno s obzirom da je do okončanja Premijer lige BiH njegovom timu ostalo još pet rundi.

– Uvijek sam bio sportista čestitam Slobodi i kolegi Mladenu Žižoviću. U svlačionici momci plaču, a to je znak da se nešto dešavalo. Nadam se da će klub nešto učiniti, u borbi za opstanak mnogi se svačim služe. Ja moram da se okrenem igri, ušli smo loše u početak drugog poluvremena. Kada smo imali 1:0 trebalo je da uradimo nešto da dođemo do ovjere trijumfa.

Za penal niko nije prigovarao, ali ono što se poslije toga desilo treba pogledati. Sva ta dešavanja su psihološki uticala na igrače, imao sam mnogo muke da ih na kraju odvojim od službenih lica po završetku utakmice. Skupo su nas koštale greške u drugom poluvremenu, a ima još 15 bodova u opticaju do kraja sezone – istakao je strateg semberskog kluba.

Inače, u završnici utakmice dešavala se prava drama. Sudije su poslije susreta morale da napuste teren pod pratnjom redara i pripadnika policije, jer su domaći imali dosta toga da im prigovore, a prednjačio je trener golmana Zoran Sofrenić kojem je pokazan i crveni karton.

(BN/Srpskainfo) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bijeljinac

30.04.2021 20:08

Zato Sloboda pušta Borcu bodove u zadnjem kolu.Ofirno je ovo sve skroz. Koja je svrha igranja ovakvog fudbala. Sramota da Radnik placa tuđe cehove.

ODGOVORITE
Name

Uprava napolje Kompletna

30.04.2021 20:21

Bijeljina nema jedan normalan FK a sve pare za sport idu radniku a mrvice ostalima.Lopovi se učaurili u klub.Hoce da ga skroz uniste da ga Brgule kupe za sitne pare,sramota.

ODGOVORITE