Gradska uprava podržava razvoj atletike u Bijeljini

Predstavnici Atletskog saveza Republike Srpske i Atletskog kluba „Akademac" upoznali su danas gradonačelnika LJubišu Petrovića sa mogućnostima razvoja ovog sporta u Bijeljini.

Bosna i Hercegovina 12.04.2021 | 14:23
Gradska uprava podržava razvoj atletike u Bijeljini

- Razgovarali smo o poboljšanju situacije u atletici kroz izgradnju infrastrukture koja će olakšati treninge i takmičenja u ovom sportu. Dogovoreno je da Atletski savez, u saradnji sa „Akademcem", izradi tehničku dokumentaciju, a Grad da obezbijedi lokaciju za izgradnju savremene atletske staze u Bijeljini - istakao je gradonačelnik Petrović.

Sastanku su, osim gradonačelnika Petrovića i njegovih saradnika, prisustvovali predsjednik Atletskog saveza Republike Srpske Duško Ivičić, generalni sekretar Saveza Nebojša Matijević i Živorad Sekulić iz Atletskog kluba „Akademac".

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Galeb

12.04.2021 15:10

Kakva Atletika kakav sport oduzimanje oplackane imovine mice micica i hapsenje potomaka do trecog koljena za saucesnistvo u placki zlocinu protiv naroda to je prvi posao Gradonacelnice ako si zaboravio ili si kriminalac kao i mico micic pokazi sve kriminalne ugovore i placku plackasa i kriminalca mice micica narodu zato Te narod birao a ne da buses isti kriminalac i Zataskavas istinu kriminal i placku naroda to samo rade kriminalci ako nisi dokazi suprotno ili nastavi biti kriminalac kao i mico micic dok nedodze narodnI pokret Po tebe Da odgovaras za zlodjela i saucesnistvo u placki naroda pred narodnim sudom Po hitnom postupku

ODGOVORITE
Name

MILORAD

13.04.2021 08:39

PA, NARAVNO, DA VJEŽBAJU TRČANJE, POŠTO SU GLADNI I LAGANI, DA ŠTO LAKŠE OTRČE NA ZAPAD !!!

ODGOVORITE