Brena helikopterom došla u emisiju (VIDEO)

Prije tri decenije Lepa Brena sletjela je helikopterom na stadion Vasil Levski u Sofiji, a ove subote ponoviće čuvenu scenu i helikopterom sletjeti u emisiju "Studio".

Zabava 08.04.2021 | 15:24
Brena helikopterom došla u emisiju (VIDEO)

Mnogo je lakše i praktičnije doći na koncert helikopterom umjesto automobilom – našalila se Brena prilikom snimanja legendarne scene, dok je izlazila na pistu sa natpisom “Studio”.

Za potrebe ove emisije, Lepa Brena je nakon pauze od godinu dana ušla u muzički studio, i zajedno sa produkcijom Skymusic uradila nove aranžmane svojih najvećih hitova.

– Za ovakvu jednu emisiju zaista se treba pripremiti, treba biti kreativan, treba unijeti dosta duše i dosta emocije, i ja mislim da će publika prepoznati svu našu ljubav i naš trud da im prikažemo nešto što se razlikuje od svega do sada i što ima jedan drugačiji pristup – rekla je Brena i dodala:

– Ova emisija ima jedan viši produkcijski nivo i obraća se ljudima na drugačiji način. Suština je da širimo muziku, dobre vibracije i ljubav među ljudima koji se bave ovom vrstom umjetnosti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studio RTS 1 (@studiofficial)


(Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mile konj

08.04.2021 13:57

E nek je dosla helikopterom...mislim da cu lakse zaspati veceras.

ODGOVORITE
Name

Re

08.04.2021 16:32

Kod nas Dodik stalno slijeće helikopterom, kao da je to nesto.

Name

Banja Luka

08.04.2021 14:00

Ima se, može se...

ODGOVORITE
Name

Re

08.04.2021 15:14

Moze se moze.....