Provalio u restoran, pa umesto kazne dobio ponudu za posao!

Nakon što je neko tokom vikenda provalio u restoran u gradu Augusta u Džordžiji, vlasnik tog lokala odreagovao je drugačije od onog što bi većina očekivala i provalniku je ponudio posao...

Zanimljivosti 07.04.2021 | 15:26
Provalio u restoran, pa umesto kazne dobio ponudu za posao!

"Bez policije, bez pitanja. Sednimo i razgovarajmo o tome kako bismo mogli da vam pomognemo i popravimo put kojim ćete krenuti" napisao je Karl Valas u objavi na Fejsbuku, uz fotografiju razbijenih vrata.

Valas je vlasnik restorana "Diablo's Southvest Grill" oko osam godina. Rekao je da je neko provalio u subotu oko 4 sata ujutro, uzeo praznu kasu i da je provalnik pobegao u roku od 45 sekundi, pošto se alarm uključio.


Valas je za CNN rekao da je prvobitno bio besan i frustriran, ali mu je onda postalo žao osobe koja mu je provalila u lokal.

Žao vam je što je ovo put koji oni biraju u životu. Takođe razmišljam i o opasnostima u koje ova osoba stavlja sebe svaki put kad to učini.


On je rekao i da misli da je ista osoba nedavno ciljala još najmanje dva obližnja lokala i da su mu vlasnici rekli da su i oni žrtve pokušaja pljačke, kao i da se njihovi snimci sa nadzora poklapaju s njegovim.

U duhu vaskršnjeg vikenda Valas je rekao da je njegov odgovor na Fejsbuku oproštaj, koji on smatra potpuno ispravnim.

"Samo sam pokušao da budem mentor i pomognem nekome ko je očigledno na pogrešnom putu u životu" rekao je Valas.

izvor: Telegraf.rs

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Direkt

07.04.2021 17:03

Ovako rade i naši vlastodršci. Kad ugledaju lopova da pljačka, daju mu posao, da pljačka za njih. :)))

ODGOVORITE