Kriminalna grupa ostaje u pritvoru još mjesec dana

Specijalni sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za ubistva, preprodaju droge i druga krivična djela.

Srbija 02.04.2021 | 13:42
Kriminalna grupa ostaje u pritvoru još mjesec dana

Pritvor im je produžen rješenjem suđe za prethodni postupak zbog svih zakonskih razloga - opasnosti od bjekstva, opasnosti da će sakriti ili uništiti dokaze, da ne bi ponove krivična djela u kratkom roku, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim pripadnicima njihove organizovane kriminalne grupe koji se terete za ubistva, drogu i druga krivična djela u nedjelju 4. aprila ističe pritvor.

Zbog toga danas, u skladu sa zakonom i praksom suda, posljednjeg radnog dana, novu odluku o pritvoru treba da donese sudija za prethodni postupak Specijalnog suda u Beogradu.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

borac

02.04.2021 12:25

U tom ce iskrsnuti nesto novo i pojeo vuk magarca.

ODGOVORITE
Name

Jes.

02.04.2021 20:47

Maa nemoj bogatii..!!! Niste trebali. Trebalo ih pustiti sve. Pa pvm matena naravno da ce te produzit neces poslat na skijanje. U hranu dok se ovo malo smiri sipat cijanid i tako im presudit.

ODGOVORITE