PAŽNJA, PAŽNJA! EKSPODIRALI su bonusi u Meridianu! POKLON 30 KM + 300 SPINOVA!

Da li uopšte postoji razlog da se nešto dodatno objašnjava, kad neko nešto poklanja bez uslova. Stvarno malo ko može uopšte u tako nešto da povjeruje, ali...

Sport 01.04.2021 | 13:02
PAŽNJA, PAŽNJA! EKSPODIRALI su bonusi u Meridianu! POKLON 30 KM + 300 SPINOVA!

Sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima odlučila je da pokloni bonus dobrodošlice od 30 KM, BEZ USLOVA, ali ko bi sad mogao da pretpostavi da to nije sve?

E, pa nije, jer još dodatnih 300 BESPLATNIH SPINOVA, čeka sve igrače koji pristupe na Meridian Online Kazino, mjesto najbolje, najluđe i nauzbudljivije zabave, gdje je adrenalin uvijek na maksimumu, a nagrade su takve, da je sve moguće..

I da li ste čuli da neko poklanja 20% za uplate karticama? Pa, naravno da niste, jer to ne postoji nigdje osim u Meridianu. Deponuj sredstva na svoj meridianbet nalog bilo kojom bankovnkom karticom ( visa, maesto, mastercard ), pošalji poruku korisničkom servisu ( viber, wapp, fb, ig i email) i lova je praktično u tvojoj ruci da igraš sa gotovo 0% rizika!

Ista stvar, isti bonus važi i za sve uplate e-bankingom!

Da li želiš da budeš samo fan, ili dobitnik? Odluči se i pravac na meridianbet.ba, saznaj sve što želiš, iskoristi najbolju statistiku i izdominiraj ukoliko imaš znanje!

Otkrij koji te to još bonusi čekaju za uplate Meridian dopunom, x-bonom, klikerom. Samo upamti, da Meridian apsolutno časti sve svoje igrače!

I kao što to slavni glumac, u popularom filmu „Tesna koža“ kaže: „ moj me insekt, nikad ne vara“, tako je i sad. Naravno da ima još mnogo toga, jer ti odlučuješ kad uzimaš novac, iskoristiš Turbo Cash i naplatiš se!

Dokaži svoje znanje i proživi najbolju adrenalisku avanturu, na mjestu najbolje ponude, gdje kvote „vrište“, a jackpot-ovi iskaču kao „ludi“!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar