Karleuša o prekidu prijateljstva sa Marijom Šerifović!

Nakon što je otpratila Mariju sa Instagrama, Jelena je iskazala svoj stav prema onome što je Šerifovićeva ispričala u videu koji je objavila povodom cijele situacije diskvalifikacije Vanje Knežević.

Magazin 19.03.2021 | 18:25
Karleuša o prekidu prijateljstva sa Marijom Šerifović!

- Povodom izjava Marije Šerifović: - Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama je dodatno opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga - napisala je ona i dodala:

- Dodaću, Marija je koristila mnogo gore riječi od "obukla si se kao tetka" prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pjevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude "psihičko zlostavljanje" već dio našeg posla kao žirija - nastavila je.

- Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila cijelu ovu farsu, biću još jača - zaključila je Karleuša.

(Ekskluziva.ba Foto: printscreen)  

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Op

19.03.2021 19:25

Dosta je više i Karleuše ona smatra da je najpametnija vređa kandidate Marija je za nu izmislila muziku zna da peva ova nema pojma samo zna da se obuče ko u.rijalitiju.da je

ODGOVORITE
Name

Dado

19.03.2021 22:40

Nauci bonton i ponasanje postuj te i ti i sasa rad umjetnika i zrtvu te dece .pa ti si bre da ides u hag zbog psihickog zlostavljanja setas scenom ko da si na kastingu za striptizete no to moze u naprednoj srbiji sve ti se obuci na nastup sexsi a tu gde dajes relevantnost i prestavljas ziri pogledaj malo ziri u svetu edukuj se .pa onda kakoci

ODGOVORITE
Name

Olja

20.03.2021 14:11

Jelena svoj posao obavlja dobro. Nema zlu namjeru. Takmicarka nema psihicki sklop za taj posao i bezobrazna je

ODGOVORITE