Tanji Savić vraćeni sinovi?!

Pevačica Tanja Savić godinu dana vodila je bitku da vrati sinove Dušana i Maksima, koje je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju bez njene dozvole.

Zabava 17.03.2021 | 17:42
Tanji Savić vraćeni sinovi?!

Tanja je sada objavila na Instagramu fotografiju dece, a uz to je napisala da su sada konačno ponovo zajedno.

"Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vas smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i postrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se recčima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole drzimo za ruke... Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka...Biti majka je Božiji poziv da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama. Ps. Hvala vama što ste bili tu uvek kada je trebalo. Ja sam najsreććnija mama", napisala je Tanja. 

(kurir.rs Foto:printscreen) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Otac

04.04.2021 06:38

Sad znas kako je njemu!!! I svakom ocu u Srbiji kome zena oduzme decu!!! Bice u Srbiji OVAKVOJ svasta!!! Vi ste na oca i sina udarili A U TO SE KRSTITE!!!!!!!!!!!!!!!! NE VALJATE!!! KOJA BUDALA DADE ZENI PRAVO DA RADI STA GOD HOCE???!! KO!!!!??? PA NISU ZENE KRV PROSIPALE PO SRBIJI DA BI JE SACUVALI!!! NEGO MUSKI!!!! BOG CE VAM JEBATI MILOSNU MAJKU KOJA VAS JE RODILA!!! AMIN.

ODGOVORITE