Seka otkrila šta radi kad ne snima: Ja sam žena domaćica i kuvarica!

Pevačica Seka Aleksić u svom novom blogu na Jutjubu pokazala je kako izgleda njen sasvim običan dan.

Zabava 16.03.2021 | 20:42
Seka otkrila šta radi kad ne snima: Ja sam žena domaćica i kuvarica!

Ona je pred snimanja emisije "Majke i snajke" prekinula šminkanje kako bi pomerila nešto od nameštaja, ali i namestila kabl. 

"Šta vi mislite da sam ja samo žena koja se šminka? Ja sam domaćica, kuvarica... Juče kad sam došla kući udri po palačinkama, pravi mužu, deci...", rekla je Seka. 

Seka se potom javila i svojim fanovima iz automobila dok je išla ka studiju kako bi snimila uvodnu špicu za emisiju. 

"Više ne znam koji je dan snimanja, ni koje sve obaveze imam. Jakov i ja idemo u studio da mama otpeva za "Majke i snajke" špicu za najavu. Posle toga se vraćamo kući, pravimo picu. Danas odmaram što se tiče snimanja, ali vidite da odmor nije takav kakav bi treblo. Izuzetno je naporno. Neko prosečno vreme za emisiju je tri sata snimanja. Za dve, ili tri emisije treba promeniti kompletan staling, frizuzre. Pored svega moraš biti nasmejan, treba opustiti te ljude koji su došli da se takmiče. Oni nemaju iskustva sa kamerama. Tako da ću ja sa njima da se upoznam pre samog snimanja, da se oni opuste, da ništa nije strašno. Da budu onakvi kakvi jesu", rekla je nasmejana Seka. 

Podsetimo, Seku ćemo gledati od 22. marta na Kurir televiziji u ulozi voditeljke nove kulinarske emisije Majke i snajke.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar