Predstava za javnost - Posebna sjednica nije donijela ništa novo!

"Još jedna posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske koja nije donijela ništa novo", kazao je Borenović.

Republika Srpska 11.03.2021 | 21:12
Predstava za javnost - Posebna sjednica nije donijela ništa novo!

"Već viđeni scenario i predstava za javnost. Još jedna sjednica koju je lider SNSD-a Milorad Dodik iskoristio da svojim ostrašćenim govorima pokuša da napravi temu koja je s vremena na vrijeme prisutna u javnosti", rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović u emisiji "Puls"  BN TV komentarišući jučerašnju posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske.

On je dodao da se ovim samo pravi medveđa usluga Republici Srpskoj, a i BiH.

"Svi u Srpskoj žele da visoki predstavnik ode iz BiH jer BiH ne može naprijed ka EU ukoliko je visoki predstavnik tu. Međutim, način na koji to radi ova vlast u Srpskoj je pogrešan", rekao je Borenović.

Vlast, smatra Borenović, je pritisnuta brojnim aferama, koje izlaze na vidjelo, pa sada pokreće temu visokog predstavnika.

BN TV

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

BL

11.03.2021 20:44

Alo bre,VP je uklesan u Dayton.Nemozete vi zahtijevati da se on ukine,to je onda raspakivanje istog a to povlaci posledice.VP ce se sam ukinuti kad se ispune uslovi i .

ODGOVORITE
Name

Bosnjak

11.03.2021 20:55

Cuj ne moze u eu jer je vp tu. Koje gluposti govore ovi nasi politicari. Ne mogu da vjerujem.

ODGOVORITE
Name

3509

11.03.2021 21:06

Tačno je da je sjednica Narodne skupštine bila prezentacija za javnost da bi javnost bila odvraćena od mogo važnijih životnih pitanja koja treba vlast da rješava u ovome vremenu. Međutim, čudno je da niko od poslanika nije postavio šta bi moglo da se desi u slučaju da Međunarodna zajednica prihvati zahtjev da se ukine OHR i da prestane institucija visokog predstavnika, a pogotova šta bi bilo kad bi Republika Srpska donijela odluku o odvajanju od BiH. Trebamo se sjetiti svi koji pamte, a pogotovo današnji političari, šta se desilo kad su su neke republike donijele odluku da se izdvoje iz bivše Jugoslavije. Narodi BiH inisu na civilizacijskom nivou bivše Čehoslovačke da bi mogli mirno da se raziđu. Najmanji neprijeteljski sukob bi bio dobar povod da se ponovo uključe međunarodne snage (NATO) i da se vratimo na 1995. godinu. Vraćanje na 1992. praktično je nemoguće jer za to ne postoje resursi i to prije svega ljudski i materijalni.

ODGOVORITE
Name

re

12.03.2021 05:12

Jedini razlaz koji ce se desiti je sadasnjih poglavica i politike.

Name

Tex Willer

11.03.2021 21:18

Sve možete raditi do mjere da Amerikanci nezapočnu disciplinirati i ubjeđivati da je VP potreban .

ODGOVORITE
Name

D

12.03.2021 05:13

Koliko narod koštaju te predstave?

ODGOVORITE
Name

Prodavac sarenelaze

12.03.2021 06:20

Ti se nadas da vas usvoji neka ambasada a Dodika da smjeni visoki predstavnik pa da tako dodete na vlast Glavna prica vam je o nekom kriminalu kojeg ima to je nesporno ali ne onako kako ga vi predstavljate Pa zar nije otac D . Stanivukovica zaradio desetine miliona eura u poslu sa MTEL kad sam ja imao platu 300km Znaci on posten a ostali kriminalci Ista prica kao i opozicija u Srbiji

ODGOVORITE
Name

А

12.03.2021 07:00

Ти мислиш да то више неко гледа и слуша. Јок болан, ни тебе нити њега.

ODGOVORITE