Dodikovih 90 minuta u skupštini o radu i ostanku OHR-a

Narodna skupština Republike Srpske danas će, na zahtjev srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, održati posebnu sjednicu na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti - ocjena rada visokog predstavnika, primjena Aneksa 10 Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH u periodu razgovora o imenovanju novog visokog predstavnika.

Republika Srpska 10.03.2021 | 07:25
Dodikovih 90 minuta u skupštini o radu i ostanku OHR-a

Predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović rekao je juče poslije skupštinskog Кolegijuma da će uvodno obraćanje o temi imati Dodik.

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je nedavno da očekuje da Narodna skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog visokog predstavnika u BiH, ukoliko ono bude sprovedeno na nezakonit način kao što je to bio slučaj sa većinom dosadašnjih.

U materijalu, koji je predložen Narodnoj skupštini za današnju posebnu sjednicu, navodi se da je značajan doprinos visokih predstavnika produbljivanju nerazumijevanja i netrpeljivosti između konstitutivnih naroda kao nosilaca suvereniteta BiH i da je krajnje vrijeme da, umjesto novog pokušaja bespravnog i nezakonitog imenovanja novog, Кancelarija visokog predstavnika bude zatvorena.

Podsjeća se da je tumačenjem Aneksa 10 na način da mu ovaj aneks daje ovlašćenja da vlada putem odluka, vansudskim putem kažnjava i sebi dodjeljuje druga autokratska ovlašćenja, visoki predstavnik prekršio obavezu tumačenja u dobroj mjeri po osnovu Bečke konvencije o ugovornom pravu.

"Visoki predstavnik povremeno pogrešno tvrdi da ima više zasebnih izvora ovlašćenja - Aneks 10, zaključke Upravnog odbora PIК-a i rezolucije Savjeta bezbjednosti UN. Stvarnost je, međutim, da Aneks 10 definiše tek njegove zadatke, da Upravni odbor PIК-a nikada nije raspolagao pravom da uređuje ili definiše mandat i ovlašćenja visokog predstavnika, a da Savjet bezbjednosti nikada nije usvojio dopune ovlašćenja visokog predstavnika iz Aneksa 10, tako da su svi postupci visokog predstavnika koji idu izvan okvira ovog aneksa", piše u materijalu.

Budući da prisvojena ovlašćenja nemaju pravni osnov, te krše ljudska prava građana BiH i fundamentalna načela međunarodnog prava koja su utvrđena važećim ugovorima i međunarodnim običajnim pravom, primjena ovlašćenja ne može imati nikakvo obavezujuće pravno dejstvo, niti obavezujuću snagu ni po koga.

Bilo koja odluka visokog predstavnika ne može imati pravnu snagu sve dok strane kojima su odluke upućene ne pristanu na njihovu primjenu sa stanovišta prava.

"S tim u vezi, a imajući u vidu da je visoki predstavnik uveliko prekoračio ulogu dodijeljenu Aneksom 10, u potpunosti je opravdano ignorisanje diktata visokog predstavnika nametnutih kršenjem ograničenja njegovih ovlašćenja iz ovog aneksa", naglašava se u materijalu.

Poštovanje suvereniteta BiH i vladavina prava nalažu zatvaranje Кancelarije visokog predstavnika, a neizabrani strani zvaničnik bez ikakve odgovornosti, koji je prisvojio neograničena izvršna, zakonodavna i sudska ovlašćenja koja ne podliježu nikakvoj reviziji, nespojiv je sa pojmom suvereniteta i evropskim putem BiH.

Da bi se kvalifikovala za članstvo u EU, BiH mora postati zemlja koja može da upravlja sama sobom, čiji se suverenitet u potpunosti poštuje.

"Ovo neće biti moguće sve dok visoki predstavnik bude prisutan u BiH i dok bude prisvajao ovlašćenje da putem odluka nameće zakone, mijenja Ustav i kažnjava kako mu se prohtije, uz potpuno prenebregavanje dejtonskog ustavnog sistema i međunarodnog prava. Ako BiH želi da postane država sa punim suverenitetom i članica EU, prisustvo visokog predstavnika u BiH mora se okončati", navodi se u materijalu.

Početak posebne sjednice zakazan je za 12.00 časova.

(Srna)

Komentari / 73

Ostavite komentar
Name

Maja

10.03.2021 06:42

Milorad Dodik dominira.

ODGOVORITE
Name

Re

10.03.2021 07:43

Čime jadna li si seljaklukom izdajom prosjačenjem kreditima ili krađom

Name

Skeptik

10.03.2021 07:45

Istina da Dodik dominira nad nemoćnom opozicijom i nad svojim jadnim koalicionim partnerima. Ali je manji od makovog zrna pred međunarodnom zajednicom, pred kojom se povija do zemlje. Dodik ispunjava APSOLUTNO SVE zahtjeve stranaca, sve potpisuje, čini sve usptupke i izvršava njihove naloge, nepotrebno uzima kredite MMfa...On je idealan kvisling, ustvari najidealniji, teško je takvog saradnika stranaca naći u Republici Srpskoj, gotovo nemoguće, pa zato i jeste na vlasti ovoliko godina, decenija.. Zar neko stvarno misli da je Dodik sam pokrao svake izbore? Naravno da nije, stranci mu to sve odrađuju, tako da je i ovaj iscenirani sukob sa Inckom samo jedna predstava za ovdašnju javnost. Na ovo zasjedanje skupštine Incko i stranci se samo smješkaju...

Name

Re Maja

10.03.2021 08:04

Mile dominira u pljački budžeta i resursa, osiromašenju naroda, i izdaji.

Name

Vanja

10.03.2021 09:05

Duduk Milokrad ce opet drzati monolog i po obicaju mlatiti praznu slamu u skupstini. Taj isti Valentin Incko je Milokradu specijalni gost na slavi, sjede i piju zajedno, a sada kao fol on protiv visokog predstavnika. Ako stvarno Milokrad hoce da pomogne ovom napacenom narodu neka prestane krasti i namjestati nepostojece tendere iz budzeta u korist sebe, Prointera, Agapea raznih kumova, sestrica, rodjaka, klimoglavaca, dupelizaca, dupeuvlakaca i ostalih pozicioniranih clanova crvene sekte. Onda bi bilo mogucnosti da se drasticno povecaju plate, penzije, djeciji doplatak, invalidnine, boracki dodatak... Ali kakvi Milokrad nema sluha za obican narod on gleda samo sebe i gazi sve pred sobom samo da je njemu dobro i da se on okoristi od necega. Bilo koji zakljucak da se danas izglasa i donese po obicaju, moci ce da se okaci macku o rep. Nas kao Milokrad brani od nevidljivog i nepostojeceg neprijatelja vec punih 20 i kusur godina. Izglasani su razni referendumi, zakljucci, ankete koje nikada nisu sprovedeni u stvarnosti vec su samo koristeni za Milokradovo lijecenje njegovih bolesnih frustracija i ambicija. Nazalost to je otprilike ovako kako sam napisao.

Name

075

10.03.2021 09:24

Milorade, samo ih zavali danas pričom ko je veći Srbin i to je to, dobio si još podrške!! A eventualne sankcie, šta tebe i tvoju porodicu briga, tvoji novci i nekretnine su na sigurnom a podanici tvoji Srbi neka gladuju !

Name

APIS

10.03.2021 10:11

Lako mu je da "dominira", dok je takvih kao ti!

Name

Ahaha

10.03.2021 12:01

I opet ahahahaga....konj

Name

STRŠLJEN

10.03.2021 06:42

Zar ima HAJVANA koji će slušati LUDOG BOSKETA 90 minuta ? Bože sačuvaj i sakloni !

ODGOVORITE
Name

Mrga

10.03.2021 08:41

Ja ne mogu ni 2 sec. Zlo mi je cim ga vidim.

Name

Re SKEPTIK

10.03.2021 09:14

Ovaj kratak komentar SKEPTIKA oslikava u potpunosti ulogu Dodika i način rada tzv Međunarodne zajednice.Prinašlu su kompromitovanu osobu među Srbima ,dali mu moć i preko njega sve svoje ciljeve bez problema realizuju.Bravo za komentar.Kosta

Name

Eto BRAĆO KOPRENEDRI

10.03.2021 06:51

Po ko zna kojUi put ,POSTADOSMO ZARĐALI "ISTOČNI" NOŽ U REBRA "MRSKOM ZAPADU" SVE ZA MILETA PATRIOTU,MILETA "JEBAČA OLDBRAJTOVE",NIZAŠTA!

ODGOVORITE
Name

Realno

10.03.2021 06:52

Podrska VP da moze smjenjivati nasu "gospodu " kad nebi nikad usli u EU, jer sa Vama i onako nigdje necemo stici. Podrska za VP i anex 10.

ODGOVORITE
Name

super

10.03.2021 06:53

kokice su spremne i cirkus moze pocet

ODGOVORITE
Name

Giska

10.03.2021 06:54

Incko kad je cuo za ovaj dogadjaj je ispustio kvalitetnog goluba

ODGOVORITE
Name

Ilija

10.03.2021 06:54

On samo mlati praznu slamu a dobro zna da OHR nikada nece otici.

ODGOVORITE
Name

Ilija

10.03.2021 10:53

Ocito da si slep kod ociju, ovo je cirkus i predstava za siroke mase.

Name

Hahahaaaa

10.03.2021 06:56

Najvjerovatnije daces ga ti ukinuti, smradu jedan. Nama nesmeta INCKO koliko ti nama smetas TISI taj koi ugnjetava Srpski narod.

ODGOVORITE
Name

Miki

10.03.2021 10:19

Obrnuta teza...klasicno za Dodik...od napadaca pravi zrtvu...a zrtvu poistovjecuje sa narodom...donekle je u pravu, jer idioti njegovim izoborom daju mu legitimnost... Sve dok je Dodika ovakvog OHR ce tu ostati. Kao fol cini nesto da OHR ode, a upravo zbog njegovih izjava i postupaka OHR ce ostati i dalje u BiH. Kako samo moze narod ovoliko biti glup...to mi nije jasno

Name

Bogoljub

10.03.2021 06:57

On misli da može sve pa i da nešto odlučuje po pitanju visokih predstavnika. Da se mjeri po visini možda bi nešto i uspio jer su svi dosadašnji visoki predstavnici bili niski, omaleni ali i pokvareni. Dođu sa zadatkom i obavljaju ga a danas će se održati sjednica NS na kojoj će se čuti prepiranje i optuživanje između vlasti i opozicije bez ikakvog ishoda. Sve to košta a narodnim novcem se plaća kao i do sada. Ima li ovo sve smisla?

ODGOVORITE
Name

Mirkan

10.03.2021 06:58

Visoki predstavnik je ovdje postavljen da ocjenjuje rad naših vlastodržaca a ne da naši vlastodršci ocjenjuju njegov rad.Sve drugo je dnevna politika i skretanje pažnje sa pravih ŽIVOTNIH problema.

ODGOVORITE
Name

Uroš

10.03.2021 07:01

Opet ispiranje mozga i na kraju šta je on za OHR i čitav svijet.Žali bože izgubljenog vremena i ispiranje mozgova i šta će promijeniti ništa i šta znači njegov izvještaj ništa.Obična budala i gubljenje vremena.

ODGOVORITE
Name

hercegovac

10.03.2021 09:40

Jos jedan cirkuz u narodnoj skupstini republike srpske koji forsira burle.Ovaj text o medjunarodnom pravu verovatno su mu pomagali sastaviti experti jarani Covic i Baki.Kad bi se ovo uvazavalo sto burle misli davno bi svet propao samo bi obstali lopovi i kriminalci kao oni,zato danas gospodo poslanici morate svi misliti glavom velikog gazde baje ili posati izdajnici srbstva.

Name

BB

10.03.2021 07:01

Trla baba lan.

ODGOVORITE
Name

RE

10.03.2021 07:03

Taman toliko vremena da pojedu dobar bezplatan ručak poslije te sjednice.

ODGOVORITE
Name

Srb

10.03.2021 07:03

Oni ga i drže na vlasti, ovo je samo predstava za narod! Svaki srbin bilo političar, vojnik ili policajac koji nije njihov igrač je smjenjen, hapšen, osuđivan, zabranjivan mu rad...itd, samo on srbuje, raspisuje referendume, prijeti ratom, ocjepljenjem i ništa, a vidimo, naravno ko ima oči gdje nas je odveo u kredite, razne evropske zemlje...na ivicu egzistencije, prag nestajanja...Lukavo su ovo srpski neprijatelji smislili, ali opet najveći krivci smo mi!!!

ODGOVORITE
Name

@Srb

10.03.2021 11:27

Niko Milorada ne drzi na vlasti osim naroda. Stranci samo koriste njegovu kleptomaniju, kad je vec tu. Ne bi njega niko mogao zadrzati na vlasti da debili ne glasaju za njega u hordama.

Name

GRUJO

10.03.2021 07:04

Zaista mi je žao poslanika koji će morati 90 min slušati nebuloze frustracije i lupetanja druga Dodika.Čovjek nije svjestan da ovaj narod vodi još više u propast i zavadu sa svakim.Neka nam je dragi bog na pomoći sve dok se neriješimo ove napasti.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

10.03.2021 07:05

Dezerter iz supljeg u prazno vise ga neslusaju ni njegovi mutavi klimoglavci fukara seoska.

ODGOVORITE
Name

KO ZNA-MOZDA MOGU

10.03.2021 07:09

Ima ona pjesma zivi u oblacima mala, svaki da sve vise gluposti i pritisaka na gradjane od skupstine i Dodika pa dokle vise

ODGOVORITE
Name

Burle

10.03.2021 07:14

Po ko zna koji put uvlači sve u očevidan rat sa MZ koji će završiti pogubno za Republiku Srpsku. Pristane li opozicija na ovo, treba nas ukinuti, i Republiku Srpsku i nas kao narod. Nas je sve manje i kako je krenulo za par godina će nas biti ko i Hrvata. Izgubit ćemo konstitutivnost i postati nacionalna manjina. Iskreno, nismo bolje ni zaslužili. Padamo mu na fore o državnosti i kako je Republika Srpska samoodrživa, iako bi bez kredita pukli ko zvečka. Lažemo brate sami sebe već godinama. Ne mogu da shvatim da smo kao narod toliko glupi. Izritiraćemo one preko bare da će nam jebat mater....

ODGOVORITE
Name

re

10.03.2021 08:04

Koja crna opozicija, svojim prisustvom ovakvim sjednicama samo daju legitimitet Dodikovim glupostima i produzavaju agoniju naroda.

Name

Hmm

10.03.2021 07:15

A kao pitace neko za odobrenje ovaj putujuci cirkus koji se naziva skupstinom?? ? ?

ODGOVORITE
Name

As

10.03.2021 07:17

Vidi Mile Ikona naša da je “SAV DEMOKRATSKI SVET NA NAŠOJ STRANI”(naročito Rusija okupacijom Krima pokazala i dokazala trovanjem Navaljnija potvrdila i td ... Kina počinila “demokratski genocid” nad Ujdurima i sad ga čini međunarodnoj zajednici ne dozvoljava ni da ispita navode) SVE SU TO UZORI “SVETE DEMOKRATIJE”I UZORI “NEBESKOM NARODU”!Nije ni cudno to sto Dodik POKUŠAVA DA POTURI “ČAVČE POD GOLUBA “I OPRAVDA SVOJU MUKOTRPNO STEČENU IMOVINU KAO I IMOVINU SVIH ONIH KOJI GA PODRŽAVAJU I ODRŽAVAJU NA VLASTI U NSRS KAO I U DRUGIM INSTITUCIJAMA.MILE ISTEKAO TI ROK UPOTREBE USKORO ĆEŠ PRED SUD VRATITI POKRADENU IMOVINU I TI I TVOJI PAJTOSI I IZA BRAVE NA DUGOTRAJNU ROBIJU TOGA SI SVJESTAN SAD SE POKUŠAVAŠ ZADNJIM ADUTIMA IZVADITI!!

ODGOVORITE
Name

re

10.03.2021 08:14

Jest - u pravu si. SAD je paradigma demokratije. Skupio se evropski olos i poveo sa sobom prostitutke, pa ocistio citav jedan kontinent od domicilnog naroda. Potrase narod u Siriji, Iraku, sjevernoj Africi, ali mora neko od muslimana i nastradati da bi se zastitile srpske poturice ovde. Pozdrav tvome iscasenom pilecem mozgu!

Name

RE

10.03.2021 10:02

I u Njemackoj (zapadnoj), Japan, Koreja (juzna), Poljska, itd. A sto izbori i odlucivanje nisu za plemena i drzave gdje je religija tema broj 1. to je druga stvar. Oni tamo ne mogu da se dogovore, ko su "pravi" vjernici ni u okviru svoje vjere (siiti i suniti), a za drugo da se ne govori. Ali ima vremena, za jedno 300 godina. Pa za nas nisu izbori, a ne za njih, koga biramo. Prva recenica, bi mogla i znaciti nesto da se prica o Australiji, a ne o SAD, tako da je obicna glupost. A cak su i u Australiji, napravili drzavu koja "lici na nesto", a ne u SAD koja je vec decenijama, najmocnija na svijetu. I u obe, narod odavde trazi "hljeba". Kakav god mozak taj gore ima, barem ga ima.

Name

Hmmm

10.03.2021 07:17

Znas koliko si ti bitan visokom prestavniku i OHR -u !!!! Ti vise nisi bitan ni sam sebi!!! Narod RS je davno skonto ko si ti!!! Samo mi je zao sto se takvo velika institucija bavi nebitnim stvarima, ti bez medjunarodne zajednice nisi mogao ni doci na vlast, a sad pogotovo nemozes je si ojadio RS ekonomski i svakako... iii zato neblamiraj se ,mani se ti politike ousti Draska, Jelenu, Vukana, Sesica ... i sve mlade ljude da se ujedine i da neko normalan povede RS u bolje sutra!!! Ti si istrosen i nebitan vise... ODLAZI

ODGOVORITE
Name

blbl

10.03.2021 07:28

A sta cemo sa Dejtonskim ustavam koji nikakda nije potvrdjen u parlamentu BiH ? Dok se u parlamentu BiH ne izglasa novi vazi stari ustav Republike BiH.

ODGOVORITE
Name

tacno

10.03.2021 08:35

zanimljivo pitanje i sta sada? ako se usvoji onda se priznaje ovakvo stanje i sa OHR. a ako se ne usvoji nema vise entiteta i postoji samo RBiH... zanimljiva tema

Name

Nikola

10.03.2021 07:35

Jel Mazalica zapamtio sta treba reći ?

ODGOVORITE
Name

Vesna

10.03.2021 07:37

Ko taj cirkus po ko zna koji puta može gledati da troši svoje vrijeme. Tako je i o NATU, pa otisao i odmah potpisao.

ODGOVORITE
Name

domaći-izdajnik

10.03.2021 07:43

Koja će to biti neizvesnost?!Kako li će Incko proći?Voli li ga Dodik ili ne?A voli li Incko Dodika?Kako će skupština glasati?Ja se sav tresem.

ODGOVORITE
Name

Opozicija

10.03.2021 07:43

Da su normalni ovi iz opoziciji ne bi ni došli na skupštinu , samo je treba doći Vukan poslije izlaganja Dodika i sasuti mu sve u lice i odnosima Dodika sa visokim predstavnicima i kraj , Dodik i Incko ko dva brata rođena obilaze se Incko mu dolazi na slavu , sramota koliko je ovaj narod glup a opozicija još gluplja

ODGOVORITE
Name

Luka

10.03.2021 07:47

Vrijeme je da Evropska unija uradi isto kao i Sad da Dodika i sve njegove tajkune stavi na crnu listu i zabranu putovanja u EU. I da se samrznu svi računi i nekretnine dodikovi tajkuna koje su opljačkali za vreme vladavine SNSD a.

ODGOVORITE
Name

neznam

10.03.2021 07:48

Dali cemu ponovo uspjeti da pokaze kako je on zaista glavni Baja i da ga slusa opozicija premda to zasjedanje nema nikakvog efekta.

ODGOVORITE
Name

Mika

10.03.2021 07:48

Dodik od Skupštine napravio Kokošiji sud a on kukuriče li kukuriče.

ODGOVORITE
Name

borac

10.03.2021 07:51

Takve sastanke trebate odrzavati na manjaci gdje vas niko ne vidi.

ODGOVORITE
Name

mislim

10.03.2021 07:53

E sad ce da podvali opoziciji da ratuju sa OHr-om on ce se naravno izvuci .Imali koga u opoziciji da otvori oci.

ODGOVORITE
Name

Gladan sam

10.03.2021 07:55

Podrska za Dodika. Ako nas je do sada iko bolje vodijo ka napretku i prosperitetu je Dodik koji svoje srpstvo neprestano dokazuje permanentnim sukobom sa pokvarenim zapadom. Zato Mile nedaj svoje a ni moje srbovanje ni po koju cijenu. Ima nas dosta koji tebe podrzavamo. Gladni jesmo.. gladujemo vec dugo...a i gladovat cemo u nedogled.

ODGOVORITE
Name

Blagoje

10.03.2021 07:59

Milorade sebi si obezbjedio milione, vile, voćnjake, traktore, prointere, kafane. Državni helikopter koristiš kao da je tvoj. Daj pomozi penzionerima i borcima da mogu preživiti. Mani se ćorava posla

ODGOVORITE
Name

Boban

10.03.2021 08:01

I sta kad se donese odluka??To ce kao izazvat neke promjene u svijetu.Mozda si Mile nekad bio interesantan,ovo je vec samo prazna demagogija ne bi li se uzeo jos koji poen na naivnom narodu.Sad vec postaje jadno.

ODGOVORITE
Name

Miki

10.03.2021 08:02

To je briga za srpski narod.Tako radi odgovoran predsjednik.Ziv bio!!

ODGOVORITE
Name

Dnevni red III

10.03.2021 08:05

Pustiti isfrustriranu budalu, da ovim sam pocini politicko samoubistvo, uopste se ne mijesati. To mu je izgleda i cilj, da ga razvlaste pa da ispadne mucenik, a za kriminal da ne odgovara. Jos ce on ispasti ZRTVA. Ili je to, ili je ovo nastavak debilnog ponasanja od sredine novembra, a onda izgleda da je skroz "fijuknuo". Usput i da objasni, od kuda onolika razlika u glasovima u Doboju, te kada ce Jerinic i Vulicka umjesto u vlast ici na robiju? Zasto mu je nekada odgovarao "VP", a sada ne? Zasto mu je nekada CIK odgovarao, a sada ne? Kako je raselio ovoliki narod? IKONA?

ODGOVORITE
Name

Petar

10.03.2021 08:06

Kad god Duduk najavi dolazak u Parlament Srpske, sprema neko zlo, kriminal i prevaru. Trebao je sazvati skupštinu da objasni kako je ukrao ikonu i zašto štiti kriminalce i ubice u Republici Srpskoj. Između Dodika i korone ako se može birati ja bih birao koronu.

ODGOVORITE
Name

XL

10.03.2021 08:09

MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE DA SVI IZAĐETE IZ SALE DOKON BUDE DRŽO SVOJU POTORIŠNU TAČKU! NEKA VAM BOG DA MIR I BLAGOSLOV!

ODGOVORITE
Name

GDJE ONO KONOBARICA

10.03.2021 08:10

A ĆE NAM MINISTARKA KONOBARICA, S GEPEK DIPLOMOM, NA TOM SABORU SVEGA I SVAČEGA, OBJASNI KAKO SE BRE KORISTIMO S APLIKACIJE ZA RAZVOJ NA MALI BIZNIS, PA SE BRE SAMI ISKREDITIRAMO, DA NE IDEMO ONOM KONOBARU U IRB ( JBTE SVE KONOBARI). ŠTO VELE U SARAJEVU BOLJI JE KREDIT BIO KOD KELJMENDIJA NEGO U OVIM BANKAMA. AJMO REDOM GDJICA MINISTARKA: The Best Finance Apps for Banking and Budgeting Capital One Mobile Amex Mobile Bank of America Citi Mobile Simple Square QuickBooks GoPayment PayPal Here InDinero Mint Goodbudget Wally Home Budget With Sync Digit Credit Karma You Need a Budget Mvelopes Spendee. DAKLE GOSPODJO AJMO. MOŽE I MAMA JEVROSIMA DA UPALI LAP TOPČIĆ,KAD VEĆ POMAŽE U PEVANJE, NEK BRE POMAŽE I U LAP TOPOVANJE. HA,HA,HA,LUDI BALKAN. OVI NAŠI JOŠ U AUSTROUGARSKOJ.

ODGOVORITE
Name

Aco

10.03.2021 08:10

Čisto sranje.Gluposti,primitivizam.Gubljenje vremena.....

ODGOVORITE
Name

Dosta ga je vise

10.03.2021 08:11

Ma motike u ruke i namlatit lažova . 20 gidina laže , petlja , crpi i usisava krv narodu . Liječi živce na drugim . On je jedan obični BOLESNIK kojem nema lijeka

ODGOVORITE
Name

Zeko

10.03.2021 08:12

Ehh, kada cemo dozivjeti da narodna skupstina odrzi vanrednu sjednicu na temu korupcije koju ovih dana otkriva Stanivukovic. Ja pratim stanje u regionu po tom pitanju i sticem utisak da je ista u RSu najrastprostranjenija, pa dragi sugradjani dokle vise zamajavanja javnosti opstankom republike sto je naravno u stvarnosti opstanak SNSDa i njihovih ulizica i nastavak ispijanja krvi iz srca republike a to je EKONOMIJA I SUDSTVO !

ODGOVORITE
Name

Predator

10.03.2021 08:23

Ko ga odslusa do kraja dobice orden.

ODGOVORITE
Name

Dnevni red - IV

10.03.2021 08:32

Pa onda dalje, da objasni kada ce iskorijeniti lazne diplome? Kako on to zamislja da blokira izbore 2022. godine, ako uvidi da mu se sprema poraz, a do sada je bio najveci zagovornik istih i demokrata? Kako i zasto prijeti narodu, kada nije zadovoljan rezultatima izbora - zar nije on sam izmislio onu cuvenu, "Ko gubi, ima pravo da se ljuti"? Kada vise odlazi "stara administracija"? Zasto je zavrsio na svim " crnim listama", sa najvecim kriminalcima u regionu? Kako od obijaca pusnica postati ministar? Eto samo par stvari, sta je on U STVARI DUZAN DA OBJASNI, ali NARODU. Poslije toga, kada vrati POKRADENO, ili ROBIJA ili LUDARA. Nema drugih opcija. Mada kako se ponasa u zadnje vrijeme, izgleda ce istim putem kao i njegov "fan" iz Prijedora, prije par dana - Renato Marjanovic.

ODGOVORITE
Name

Marko

10.03.2021 09:43

Idiote gdjesu vakcine.Sav svijet se poceo vakcinisati u decembru mi smo vec u martu.Najveca smrtnost od broja zarazenih je kodnas.Znaci da imamo najlosije zdravstvo.Jebe se narodu za OHROM i Valentin Inckom to tvoju sektu pogada a ne normalan i radni narod.Dogleces se skrivati iza narodne skupstine i svojih dupelizaca.Tvoj svaki poslanik je gluplji nego manje dresiran konj jeli su sami tome krivi.Odlazi gade uces u istoriju koja cete godinama proucavati takvog neprijatelja srbi nemogu sami izmisliti.

Name

СМИСЛОВ

10.03.2021 08:46

Ево све је спремно за почетак утакмице чипс,пиво и навијамо за Вукана,сатраће ове црвене комуњаре и комитетлије својом бесједом и аргументима.

ODGOVORITE
Name

Laktaši

10.03.2021 08:47

Bitango lopovska velika srbendo gdje si bio 91 fukaro pleme ti se zatrlo.

ODGOVORITE
Name

055

10.03.2021 08:54

Predstava za glupane!Vidjecemo malo kasnije sta se maskira sa ovim,a to je vec prihvaceno i potpisano!

ODGOVORITE
Name

Pešo

10.03.2021 08:57

Trlja Dodik dlan, da mu prođe dan. Pitanje je šta će ta sjednica učiniti dobro osim Dodikovog i SNSD pljuvanja na OHR i visokog predstavnika u BiH. Svo to pljuvanje će platiti građani RS- ke.

ODGOVORITE
Name

Tex Willer

10.03.2021 09:20

Nije kriv Mile narod Ga je izabrao. Sve implikacije i eventualne reperkusije će platiti narod koji Ga je izabrao.Referendumsko pitanje je kakav smo mi narod uopšte?

ODGOVORITE
Name

Visor

10.03.2021 11:22

M. Dodik ima jasan i precizan program, zbog kojeg narod istog bira, osamostaljenje i nema dalje.... Mi smo dobar narod, kao i naš predsjednik i mi tuđe nećeemo a svoje ne damo...

Name

rade

10.03.2021 10:00

najbolje tebe postaviti za visokog predstavnika i jos da im prointer software instalira to bi bilo najbolje

ODGOVORITE
Name

juj

10.03.2021 10:13

Ljudi dosta je njegovog izivljavanja i Isterije, on je bolesni lopov

ODGOVORITE
Name

Profesor

10.03.2021 13:18

Ovo je jeftina predstava sa ciljem odvracanja paznje sa KRIMINALA NEVIDJENIH RAZMJERA!

ODGOVORITE
Name

Ozbiljan

10.03.2021 14:32

Ja sam ozbiljno neozbiljan ozbiljno ozbiljan čovek i ozbiljno kažem da neozbiljno govorim da sam neozbiljan ja sam ozbiljno neozbiljan ozbiljno ozbiljan čovek i ozbiljno kažem da će Dodik biti smenjen na sledećim izborima. LOL XD KEVA KUNE

ODGOVORITE
Name

Stranix

10.03.2021 18:37

Evo ga opet,jesam neki dan pisao da ce pricati o referendumu.Pa tenkre jedan upamti ,nema otcjepljenja bez rata ,a ako misli da cemo opet ratovati za ovo sto danas dozivljavamo,e pa malo morgen,neka ti tvoj Igor ide u rat i tvoja sekta ,postenom narodu je dosta .

ODGOVORITE