Megan i Hari podigli prašinu poslije intervjua

Društvene mreže su podeljene posle intervjua Megan Markl i princa Harija. Jedni su na strani Vindzora, a drugi podržavaju mladi par, a neki imaju i duhovite opaske na račun voditeljke.

Zabava 08.03.2021 | 18:40
Megan i Hari podigli prašinu poslije intervjua

- Možemo li dobiti listu svega što je ona uradila/dobila tokom 18 meseci kada je bila tu? Sva putovanja, odeća, projekti, događaji. Letela je posle porođaja samo da bi gledala Serenu na Vimbldonu  - napisao je jedan korisnik Tvitera.

 

- Opra se probudila jednog dana i bila u fazonu "dosadno mi je, daj da uništim britansku monarhiju".

 

- Može li Hari da odmah pozove svoj tim privatnih lekara da pomognu i zaštite njegovu samoubilački nastrojenu ženu umesto da krivi porodicu što su mu rekli da ne može? Šta je sa njim? Ona hoće da se ubije, a on je vodi na koncert? Možeš da priuštiš sebi privatni dolazak doktora.

- Ne mislim da je u redu da Hari kaže celom svetu da Čarls i Vilijam nemaju izbora i da ne žele da budu tamo. Nije to njegova priča.

- Imamo nekoliko žalopojki od nekog ko je priznao da je mentalno nestabilan, sa skorom nikakvom relevantnošću. Kad god ona otvori usta, dokazuje da rasizam dolazi iz nje.

- Hari i Meg daju poluistine i sumnjive interpretacije događaja. Verovatno su se venčali još ranije zato što je Hari budala. Voli je, ali je budala. Bezuman. Megan nije pametna toliko koliko misli da jeste ili je njen PR u debeloj zabludi.

 - Ne razumem zašto nisu ostali da uživaju u Kalifoniji i žive svoj život. Postoje ljudi koji se bore sa tugom i finansijama. Ne razumem poentu zašto sada, a i izabrali su odvratni period. 

(Kurir.rs Foto: profimedia)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Driugauvugla

08.03.2021 21:24

Evo bas mislim na ovo dvoje bakingemskih lezilebovica,dobro je da ste objavili ovu vijest te da su jos uvijek u braku te da su dobro uprkos kontroverzama koje ih prate ,u protivnom ne bih mogao veceras zaspati.

ODGOVORITE