Doktor iz Niša u 32. godini preminuo od korone

Još jedan medicinski radnik iz Niša preminuo je od korona virusa.

Srbija 07.03.2021 | 20:07
Doktor iz Niša u 32. godini preminuo od korone

Ovoga puta reč je o izuzetno mladom specijalizantu interne medicine, dr Bobanu Rajkoviću.

On je radio u KC Niš, prenosi Telegraf.

Imao je samo 32 godine i na lečenju od korona virusa bio je u Beogradu.

Vest je objavio i Sindikat lekara i farmaceuta Srbije.

Kako prenose "Novosti", Rajković, porijeklom iz Predejana, liječio se od bolesti jetre, a usljed komplikacija izazvanih virusom korona, iz Kliničkog sentra u Nišu prebačen je u Batajnicu, gdje je preminuo.

(Nezavisne)

 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Šta Reći

07.03.2021 20:03

Moj Pokojni Otac je umro isto ovako, mlad, od moždanog udara, nije imao nikakve siptome, takoreći bi zdrav Čovjek.

ODGOVORITE
Name

Re: sta reci

07.03.2021 20:16

Drug zao mi je :(

Name

Nada

07.03.2021 20:03

Strasno zalosno tuga velika.Godinu dana traje i da jos niko nije shvatio ozbiljnost situacije.Saucesce porodici

ODGOVORITE
Name

Joksim

07.03.2021 20:28

A zasto fino ne uradite obdukciju pa ne kazete tacno zbog cega je umro a ne od cega,koji je tacan uzrok smrti.Ko to moze iz SZO znati jeste li uradili obdukciju ili ne,nije valjda da im stvarno vjerujete da ce se neko zaraziti ako uradi obdukciju.Pa valjda ziv covjek moze da ti prenese vise virusa nego mrtav,stavite zastitnu opremu i uradite to.Jer tako cete preventivno spasiti mnogo vise zivota nego sa ovim vasim vakcinama koje drzava debelo placa,jer neko vas je dobro namagarcio.Ovo ja kazem iz istog razloga kao i krizni stab,zbog zdravlja stanovnistva.E sad da li je to njima pravi cilj,ili je ipak politika na prvom mjestu...prosudite sami.

ODGOVORITE
Name

Re Joksim

07.03.2021 21:07

Prvo, sram te bilo da imas smjelosti na ovu pretuznu vijest da kazes bilo sta osim saucesca. Drugo, kako ti Ajnstajne zamisljas da otkrijes virus obdukcijom? Vjerovatno zamisljas da se vidi golim okom? U kakve gluposti ste vi ludaci spremni da povjerujete, ja nemam rijeci. Od cega zamisljas da su umrli svi ovi nesrecni ljudi??? A u Srpskoj nas je umrlo nekoliko hiljada vise od prosjeka u 2020. Hajde sto si neobrazovana budala, ali sto nemas ni malo pristojnosti i ljudskosti? Idi pisi ove gluposti na neku drugu vijest.

Name

Re;Joksim

07.03.2021 22:12

Da budala i glupaka tipa Trampa ima to se da naslutiti u Americi da ih ovakvih ima manje ovdje lakše bi smo zivili izgleda je to postalo normalno skoro pa i popularno!

Name

A za Re

07.03.2021 22:42

A Ti si Katica za Sve,od kako preatim ove Komentare,,Svakome si imao-la,, Primjedbu,Sjaši sa Ljudu idi se kandiduj za narodnog poslanika pa se Svađaj i peglaj sa Ne istomišljenicima,možda te Neko i podrži 113% uspjet ćeš.

Name

za joksima

07.03.2021 22:55

moj pametni joksime jel ti uopšte znaš koliko je vremena potrebno da se uradi jedna obdukcija šta misliš koliko bi trebalo medicinskog personala extra samo za obdukcije osim ako nećeš ti i tebi slični da ih vršite da bi otkrili šta da je kovid bezopasan sramite se bitno je da komentarisete bez trunke znanja

Name

Milan

08.03.2021 07:19

Na zalost pacijent je umro sa koronom,ne od korone... Kako piše u samom textu lijecio se od oboljenja jetre.

ODGOVORITE
Name

Nada

08.03.2021 08:17

Šta nas još čeka? Odlaze ljudi baš masovno, situacija je preozbiljna i neizvjesna. Iskreno saučešće porodici.

ODGOVORITE
Name

Дејан од Пиве

09.03.2021 08:40

Пуно приче, а нико да каже - основна дијагноза била је канцер јетре, а за то наравно нема вакцине. Ковид му је само дошао као завршница на срушен имунитет. Од срца умире 60%, од канцера 30% и 10% све остало.

ODGOVORITE
Name

Rale

10.03.2021 01:44

Saucesce porodici pokojnika. On je samo jedan od hiljadu zrtvovanih. Bas interesantno svi politicari prezivjese kako dodik tako ceda smrk dva puta.cedu za pare povezase dva puta na respirator po pet minuta dok su ga slikali i pustili ga za tri dana. Nikada vise nije bilo reklamiranja i objavljivanja umrlih. A tek politicari sa zavrnutim rukavima pred kamerama. Reklame za vakcine a nijedna komoanija nije prostala da preuzme idgovornost za nus pojave ili smrt poslije vakcinisanja. Svi ovi potezi mnoge koji su vjerovali u kovid bacili su u nevjericu pa tako i mene jer sve sto se dugo reklamira za pametne je sranje. Tacno je opisao neko u komentaru da svi koji su kuci prebolovali virus a zrtvovani u bolnici su zavrsili svoj vjek na onoj spravetini koji ja nazivam dusegubka a ne pomoc bolesnima. Cim je smisljen zakon da te mogu sankcionisati ako ne vjerujes u ovu podvalu pametnom dista da zna da je podvala. Ako nemas pravo na svoje misljenje nemas prava ni na zivot. Cudi me da sene stavkhaju i slike umrlih. Sramota jer ovako se siri panika medju ljudima i vecina nije psihicki spremna da podnese ovo sirenje vjesti o necem nevidljivom koje tamani sve pred sobom i brigom oslabe imuni sistem do te mjere da ih i najmanji virus ubije. Kada se pokrade dovoljno na osnovu ovog virusa i kada se vakcinise vecina ode virus na godisnji odmor pa ce ponovo doci za dvije tri godine sto rece bili u mnogo jacem i gorem obliku. Pametnom dosta.

ODGOVORITE