Neda Ukraden bila u vezi sa velikim estradnim magom posle razvoda!

Ljubavni život Nede Ukraden uvek je bio tema u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

Zabava 04.03.2021 | 18:37
Neda Ukraden bila u vezi sa velikim estradnim magom posle razvoda!

Tokom osamdesetih godina prošlog veka Neda je navodno bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Ukradenova i sadašnji direktor "Granda" su bili navodno u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa njenom koleginicom Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.
 

Podsetimo, Nedu stalno hvale zbog fizičkog izgleda u 70. godini.

"Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvesnu prednost - ali sve dalje je vežbanje. Imam svoje vežbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kući, na putu, u hotelu. Uz sve to praktikujem da odlazim na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, nega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih veštačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda", rekla je jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs Foto: privatna arhiva

Komentari / 0

Ostavite komentar