Dnevnik 2 03.03.2021.

Republika Srpska 03.03.2021 | 17:42
Dnevnik 2 03.03.2021.

- Značajno pogoršanje epidemiloške situacije u Srpskoj. Sutra o dodatnim mjerama, najavili nadležni.

- Vlada nije ispunila naše zahtjeve, tražimo rješenja u naredna dva mjeseca, poručili iz Boračke organizacije Srpske. 

- Treba značajno povećati kazne za kršenje zakona o javnim nabavama, predlaže Transpranesi internešenl.

- Bijeljina: Ne mogu se arčiti narodne pare prema željama interesnih grupa, poručio gradonačelnik Petrović i povukao prijedlog gradskog budžeta.

- Režiser Lordan Zafranović najavio snimanje filma „Djeca Kozare" o masovnom stradanju u ustaškoj NDH.

BN TV 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Semberija

03.03.2021 16:59

Da objavi program razvoja regije. I da dio tog ili kompletno bude u medijima. Da se zna sta dalje, i da se prevazidje mrznja prema za dobrobit Semberije. Ostrali ukljucujuc i vlast, razumicemo svaki napredak. Ali zlo-tezenje ce unistiti Semberiju, Semberija bira, nadam se ne zlo.

ODGOVORITE
Name

Prijedlog je

03.03.2021 17:03

Da se i taj autoput stavi na tacku dnevnog reda, ali sredstva za poljoprivredu i razvoj domace proizvodnje u Srpskoj. Onakve kakve jest, a posebno najkvalitetnije. Kvalitet ne smije da gusi osnov, ali nekvalitet nije za trziste, nego razmjenu unutar regije. Tradicija moze opstati, kvalitet je pozeljan, ali kontrolni centri moraju biti i u Semberiji, pored ostalih. Semberija mora izvjestavati i odgovorno se ponasati. Mala imanja su mala velika su velika, zadruge su zadruge, kompanije kompanije. Sto god smislite dobro je, ali nikad nemojte kriviti samo drugog budte objektivni. Na kraju krajeva uvijek se nesto moze.

ODGOVORITE