Slogan "Samo da nam ostane čulo ukusa" je obilježio 2020. g.

Kreativni tim Banjalučke pivare je, tokom prošle godine, plasirao kampanju uz simpatičan natpis "Samo da nam ostane čulo ukusa", te poruku "I ovo će proći",  u namjeri da pivopije oraspoloži i zapljusne optimizmom u periodu kada su svi bili zaokupljeni izazovima koje je donijela pandemija.

Republika Srpska 26.02.2021 | 14:23
Slogan "Samo da nam ostane čulo ukusa" je obilježio 2020. g.

Nakon plasiranja kampanje, iz minuta u minut, vrtoglavo je rastao broj onih koji su ovu poruku dijelili putem Facebooka, Instagrama, Twittera i ostalih društvenih mreža, ne samo u BiH, nego i šire. 

Pozitivne reakcije potrošača su doprinijele, cjelokupnom, pozitivnom utisku šire javnosti, a i marketinški stručnjaci su pozitivno ocjenili i nagradili ovu kampanju. U svjetlu toga, u okviru dodjele nagrada, ovogodišnjeg, “No Limit Advertising Festivala” u Sarajevu, dodjeljene su ukupno 42. nagrade među kojima je specijalna nagrada media marketinga za slogan godine koja je dodijeljena Banjalučkoj pivari za slogan “Samo da nam ostane čulo ukusa”. 

U Banjalučkoj pivari ističu da su ponosni na pozitivne reakcije potrošača i specijalnu nagradu „No Limit Advertising Festivala“ za slogan godine.

"Drago nam je zbog dobijene nagrade za slogan godine, a jos više nas čini srećnim fantastična reakcija potrošača na Nektar pivo i kampanju koju smo osmislili. Veliki rast prodaje ne samo u BiH, već i u Srbiji i Hrvatskoj pokazuje kako kombinacija kvalitetnog proizvoda i dobrog marketing slogana može uticati na jačanje brenda. Nadamo se da smo bar donekle ulili nadu i optimizam, u periodu kada smo svi bili nervozni zbog efekata pandemije na naše živote. Uskoro ćemo zajedno, kao i prije, da dočekujemo lude noći, žurke, festivale i putovanja, te da sa potpunom slobodom podignemo čaše sa svima koje volimo", poručili su iz Banjalučke pivare.

(BN)