Stavljena tačka na evropski put: Ljut sam zbog crvenog kartona

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković, izneo je svoje utiske nakon herojske partije njegovi zabranika na San Siru (1:1). Crveno-beli su bili blizu podviga, ali sreća je bila na strani Rosonera.

Sport 26.02.2021 | 00:27
Stavljena tačka na evropski put: Ljut sam zbog crvenog kartona

- Nažalost smo eliminisani. Pokazali smo da možemo da se nosimo u 180 minuta sa velikim klubom kao što je Milan. Skrivili smo nesrećan penal. Malo sam ljut zbog crvenog kartona jer smo se spremali da poslednjih 20 minuta odigramo na "sve ili ništa", ali karton nas je poremetio. Zahvalan sam igračima na svemu. Još večeras pričamo o Evropi, već sutra se okrećemo obavezama u prvenstvu. Znamo šta nam je činiti - rekao je Stanković.

Da li je falilo pristutvo Nemanje Milunovića prilikom stvaranja šansi iz prekida?

- Ja igram sa momcima koji su u pogonu. Ne pričam o onima koje fale. Mogu samo da budem ponosan, dosta truda, dosta odricanja. Ovo je put kojim treba da idemo - istakao je populrani Mister.

Odluku da Srnić igra dosta ofanzivnije nego što se očekivalo Stanković je obrazložio:

- Igrali smo prvo poluvreme u formaciji 4-3-3, a to što sam ja trazio od njega da ulazi što više u stranu je moja odluka. Svi su bili fenomenalni, uvek su znali šta da rade. Preponosan sam na njih.

Upitan da prokomentariše odluku trenera Piolija da početkom drugog poluvremena uvede "tešku artiljeriju" Rebića i Ibrahimovića, šef stučnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana nije ni primetio.

- Nisam gledao izmene Milana, gledao sam da pomognem mojim momcima da stignemo do gol šanse. Ovo je bio prelep evropski put koji smo nažalost večeras završili. Ipak je Milan bio veliki favorit, ali teren nisu napustili sa dokazom da su toliko iznad nas.

(srbijadanas)

Komentari / 0

Ostavite komentar