Čola je svoj veliki hit posvetio čuvenoj voditeljki!

Zdravko Čolić posvetio je pesmu "Jedna zima sa Kristinom" Kristini Kovač, a sada se ispostavilo da je pesma "Ružice, Ružo, Ruška" posvećena čuvenoj voditeljki Ruški Jakić.

Zabava 18.02.2021 | 18:41
Čola je svoj veliki hit posvetio čuvenoj voditeljki!

- Čuvenu pesmu "Ružice, Ružo, Ruška" Zdravko Čolić je posvetio meni. To je lično rekao u jednoj emisiji kada smo gostovali zajedno. Ono što je smešno je da je Marina Tucaković pisala tekst, a Kornelije Bata Kovač kompoziciju, pa onda nismo znali da li je meni Marina posvetila tekst ili Bata muziku. Izašla sam i u čuvenoj knjizi "Zbog njih su mnogi gubili glave" Slobodana Savića.

Mnogi poznati muškarci su gubili glavu za mnom, ne želim da otkrijem ko su, možda ću to otkriti nekad u svojoj autobiografiji. Jedan od njih bio je čuveni jugoslovenski fudbaler Miloš Milutinović, ali ja nisam nikad bila svesna koliko sam osvajala muškarce - otkrila je Ruška.

U velikoj ispovesti za Kurir, Ruška je otkrila još detalja iz života. 

- Jednom sam sa društvom bila u diskoteci u Londonu, gde sam srela Breda Pita. Kad ga je video, Moma je samo rekao: "Ma, ko ga bre šiša." Moma je bio genijalac, imala sam ludu sreću da radim s njim i da se družimo. Jako je bio duhovit. Voleo je malo da cugne i jednom, na nekom prijemu, igra neka žena na stolu, muzika svira. A on mi kaže on: "Je li, bre, Rule, ko je ova ženska, baš je zgodna." A ja mu kažem: "Momo, pa to je tvoja žena". Kaže on: "Ja tek sad vidim kako ona ima dobre noge - rekla je Ruška.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

De.ka

18.02.2021 19:03

Cola je pravi Bosanac,nista se nije promijenio,puno mu srece i zdravlja zelim

ODGOVORITE