Ubijen sinoć navijač Partizana kod Pančeva

T. S. (24) poznat kao navijač FK "Partizan" ubijen je u pucnjavi u mestu Starčevo kod Pančeva.

Srbija 28.01.2021 | 08:58
Ubijen sinoć navijač Partizana kod Pančeva

Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja. Jedan metak pogodio je oštećenog T. S. u stomak.

Zatim je M. M. (39 ) svojim automobilom odvezao teško ranjenog T. S. do Doma zdravlja u Pančevu. Mladić je prevezen u bolnicu, gde je umro.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan 20-godišnji mladić, učesnik obračuna, svojim auotmobilom udario je osobu koja je pucala iz pištolja.

Taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom. Na mjestu pucnjave pronađen je veći broj čaura. Ubijeni muškarac imao je dosije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice.

Neki od učesnika obračuna već su identifikovani. Takođe, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja ima kriminalno navijačku pozadinu.

(Kurir) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Dragan

28.01.2021 09:23

Ma nemoguće da se ovo dešava u takvom blagostanju u Srbiji. Ili je samo blagostanje na prorežimskim medijima koje prenosi i BN?!

ODGOVORITE
Name

BALKAN KOLUMBIJA

28.01.2021 11:03

SRBIJA JE POSTALA BALKANSKA KOLUMBIJA. GORI I TONE OD DROGE I KRIMINALA. I REPUBLIKA SRPSKA BRATSKI PRATI. STRASNO.

Name

SRP

28.01.2021 12:10

Dragane slazem se

Name

demo

28.01.2021 09:52

Niri ima tu više fudbala a o navijačima da ne govorim. Zamislite samo činjenicu da sa malim djetetom odete na utakmicu??

ODGOVORITE
Name

Utakmice

28.01.2021 17:18

Šta ie sa ovom omladinom, nemozes otici na utakmicu, psuju, vredaju, tuku se uzas, treba ovo menjati nemoze ovako, treba fudbal kosarka insve ali tuce i evo ovo ubistvo dokle narode.

ODGOVORITE