Tajči otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka!

Jedna od najvećih pop ikona devedesetih Tatjana Matejaš poznata kao Tajči, je svojevremeno ispričala da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Kako sama kaže, kada je bila tinejdžerka bila je silovana, ali nikome o tome nije želela da priča.

Zabava 26.01.2021 | 13:11
Tajči otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka!

- Bila sam još u tinejdžerskoj dobi, bilo je to pre slave, dogodilo mi se silovanje i verovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nisam nikome htela ništa da govorim. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće verovati da su oni krivi kad im se dogodi nešto takvo - priznala je Tajči ranije za medije.

 

Sama kaže, da je godinama bila na psihoterapiji i da joj je dugo trebalo da otvoreno govori o tome.

 

- Godine psihoterapije, duboka podsvest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscelim - poručila je.

 

- Kao mama trojice sinova i kreativna preduzetnica svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka, godinama sam se borila s depresijom i anksioznošću, kao tinejdžerka sam prošla kroz traumatično iskustvo vezano za seksualno nasilje, te se borila da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje - rekla je Tajči.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar