Dodik uz pomoć kriminalnih krugova ruši Vučića?!

Posljednji potezi predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika još više ga kompromituju jer se uz pomoć kriminalnih krugova oko njega uključio u rušenje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s pokušajem da se nametne da bude glavni autoritet u regionu.

Republika Srpska 26.01.2021 | 10:00
Dodik uz pomoć kriminalnih krugova ruši Vučića?!

Kako BN saznaje u tom svjetlu treba posmatrati Dodikove tajne sastanke koji su održani prethodnih dana u Banjaluci sa kontroverzim biznismenom Miodragom Davidovićem Dakom iz Crne Gore, koji ima sumnjive poslove i u Republici Srpskoj.

U cijelu priču uvučen je i dio vladika Srpske pravoslavne crkve među kojima je i nikšićki Joanikije, koji je jedan od mogućih kadidata za patrijarha SPC za koga se lobira.

Na sastanku Dodika i Davidovića bio je i Joanikije. Prema našem izvoru, Dodik je imao prethodnih dana i tajni susret sa vladikom Grigorijem, koji je javno kazao da će se uključiti u rušenje srpkog predsjednika Aleksandra Vučića.

Dodikove veze sa Grigorijem su isprepletene na razne načine još dok je on bio zahumskohercegovački vladika, kada je uplovio i u sumnjive poslove.

Grigorije je bio glavni Dodikov lobista i agitator na terenu.

Upitan da prokomentriše Grigorijeve namjere da se uključi u predsjedničke izbore u Srbiji, Dodik je nedavno kazao da on to nije tako razumio.

- Cilj je da se za patrijrha postavi neko ko je blizak tim kriminalnim krugovima, koji imaju uticaj u Crkvi kako bi lakše srušili  predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a ojačali Milorada Dodika kao lidera Srba u regionu- tvrde naši izvori.

Nakon sastanka kod Dodika, kontroverzni bizismen Daka i vladika Jonikije, u pratnji Dodikovog savjetnika Pera Simića, imali su u zgradi vlade, gdje je i kabinet Dodikov, i večeru u luksuznom restoranu Integra sa Dodikovim bliskim ljudima iz Laktaša, ali i razgovore upravo o tim sumnjivim poslovima koje imaju u Republici Srpskoj.

- Crnogorski kontroverzni biznismen je otvoreno promovisao Jonikija za patrijrha i tražio podršku za lobiranje kod vladika u Republici Srpskoj i postavljanje Dodika za glavnog lidera Srba u regionu", tvrde naši izvori.

Dodaju da je bilo riječi i o sumnjivim poslovima koje Daka ima u Srpskoj.

U pitanju je, kako tvrdi naš izvor, voćnjak kod Gradiške, čiji je vlasnik pod sumnjivim okolnostima postao ranije Miodrag Daka Davidović i koji bi ga sada rado mijenjao za zemljište Poljoprivredne škole u Banjaluci, što mu je, kako tvrdi, obećano kada je kupovao to zemljište u Trebovljanima kod Gradiške.

Nešto identično i na krajnje sumnjiv način je već odradio i tako pokupio milione Dodikov kum Budimir Stanković. 

Daka je to zemljište kupio od Ilije Gigovića za šest miliona KM, koje je Gigović kupio za 600 hiljada KM. Tada je Daki obećano da će taj voćnjak da zamijeni za atraktivno zemljište na području Banjaluke, kao što je Poljoprivredna škola.

Davidović sada ne može povratiti to milione, niti se dočepati zemljišta Poljoprivredne škole pa pokušava da to unovči kroz  politički uticaj i vezama sa Miloradom Dodikom.

- Za početak cilj je izlobirati patrijrha po njihovim mjerama, koji će zauzvrat dati političku podršku i obezbijediti jači uticaj Milorada Dodika u regionu preko crkvenih krugova na uštrb predsjednika Srbije Aleksandra Vučića - tvrdi naš izvor.

Zanimljivo je da se i u ove prljave poslove upustio Milorad Dodik, tim prije što se radi protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je u više navarata spasio Republiku Srpsku od bankrota i bio glavni oslonac ovdašnjim vlastima u pretohdnom periodu.

Da li je Dodik otvorio još jedan front u koji je uvukao i Republiku Srpsku protiv Srbije ostaje da se vidi. Njegova uloga u rušenju vlasti Srbije bila je značajna i u prošlosti, kada se on otvoreno miješao u izbore, a i upuštao sa kriminalnim miljeom i u sumnjive poslove u Srbiji, gdje je do sada bio pošteđen i kod tamošnjih pravosudnih organa.

Jedan od tih predmeta u Tužilaštvu BiH, koja se protiv Dodika još uvijek vodi jeste istraga oko sumnjive njegove kupovine vile na Dedinju, gdje se godinama čekaju neki dokazi od nadležnih organa u Srbiji.

(BN)

Komentari / 73

Ostavite komentar
Name

Ja

26.01.2021 09:08

Čuj Dodik da se nametne u regionu?! Za to ipak treba imati žicu. Ne može se seoska baraba nametnuti ni na lokalnom nivou. A okružen je takvim idiotima da će sam sebe srušiti, neprijatelj mu i ne treba (a i sam je idiot).

ODGOVORITE
Name

Ana

26.01.2021 10:19

Dodik je običan plašljivi miš i pacov.Taj čovjek 15 godina spava u kući okružen vani sa najmanje 10-15 gorila koje plaća da ga čuvaju.Najveći Dodikov strah je strah da ne padne sa vlasti i da ne bude uhapšen i osuđen na robiju zbog pljačke stotina i stotina miliona od naroda u Republici Srpskoj.Taj njegov strah polako u zadnje vrijeme prelazi u šizofreniju i ludilo.Milorad Dodik je psihički bolestan čovjek to je bolesnik psihopata.Polako ali sigurno oko njega se steže obruč sa svih strana.Zbog toga je i pobjegao nije ga bilo nigdje 20 dana poslije ikone sakrio se ko fol korona bio je uplašen kao nikada u životu.Jedino mu je ostala šuplja bolesna priča o izdajnicima i tu priču ponavlja misli da će ga to spasiti.Dodik je poluludi bolesni šizofrenik to svako vidi! Bliži mu se kraj!

Name

Ne ritese ševi

26.01.2021 11:00

Pa vi stvarno nemate granica. Kad ste toliko pustili masti napusite roman jer ovo je smijurija nad smijurijama. I vi ste najgledaniji i najcitaniji i najobkektivniji. Pa ovo je strasno ovoliko izmisljanje a najjace je "nas izvor"pa ko je vas izvor Dodik Joanikije Daka ko?

Name

TZ

26.01.2021 12:10

Ana, sta bi ti htjela da tebe cuvaju?Nemaju razloga, bisi bitna.

Name

P

26.01.2021 12:18

Pozlaćeni escajg i tanjiri ili bižuterija?

Name

075

26.01.2021 12:33

Svaki Srbin Srbina S.ebe ! 4 S !

Name

Laz Laz laz

26.01.2021 12:54

Dodik je i te kako bio popularan kod Srba dok je srbovao. Imao je veci rejting u Srbiji jedno vrijeme nego bilo koji politicar u Srbiji. Dodik je bio Tito za Srbe jedno vrijeme..

Name

Re ne ritese ševi

26.01.2021 13:09

Slažem se.Nisam Dodikov pristalica.Prihvatam da se sastanak održao pa su možda i spominjali da bi imali želju skloniti Vučića,ali ta ekipa sigurno nema tu snagu da to učini niti zna kako bi to izvela

Name

A

26.01.2021 09:10

Ja

ODGOVORITE
Name

Simo

26.01.2021 10:50

A vidi ovog nepisnenog seljačića Darka Sikimića u razdjeljak ga ljubim koji zajedno sa ocem Ostojom vadi šljunak iz rijeke Vrbas, uništili obalu ne plaćaju ništa opštini i državi za vadjenje. Svi znaju da je finansirao opoziciju prošle izbore, sutra bi Mili zabo nož u ledja. Poslije morao dati par miliona maraka da izgladi situaciju.

Name

milos

26.01.2021 12:09

lud je onaj ko misli da je predsednik Vučić toliko naivan, on je pametan čovjek, zna kako prema kome da se ponaša

Name

MDAV

26.01.2021 09:12

Jbt, ovo je kao KUM, samo sto kod nas nema IMOBILIARE. Sve je isto, crkva umesana, jedna porodica hoce sve ... Al jeben je kraj

ODGOVORITE
Name

11903

26.01.2021 13:52

Ako u ovome ima istine, onda je SPC kao jos uvjek najjaca institucija od povjerenja u narodu u ozbiljnom problemu? O vladiki Joanikiju znam to da je bio prije 11 godina na tadasnjem izbornom saboru SPC favorit iz sjene. Indikativno je to sto dolazeci u B.Luku vjerovatno preko Sarajeva, sto nije svratio Hrizostomu trenutno najpozicioniranijem arhijereju cuvaru Patrijaraskog trona SPC pa mu saopstio cilj posjete B.Luci? Indikativno je i to sto tako visokom gostu iz CG nije domacin vladika Jefrem? Bojim se da se februarski izborni sabor SPC ovakvim radnjama ne pretvori u nesto nedao bog da sam u pravu, te cu s'toga razmisljanja da zadrzim u sebi.

Name

Prointer

26.01.2021 09:20

A kokeza?pa on je hrkalovicku i stefanovica spojio,rastavio ga od zene!Stitio eleza,Njega odvedite na poligraf pa cete videti

ODGOVORITE
Name

Re

26.01.2021 11:43

Nikad Vucic nece da svati da Dodik njega samo pljacka i guli i stavlja u svoj dzep ..jednog dana svatice da je to jedan licemjeran i pokvaren covjek do mila boga..

Name

Nemanja Momov

26.01.2021 14:41

Obavijestio je mitropolita kao i sasluživao sa mitropolitom dva dana kasnije. Loše ste informisani a zlonamjerni

Name

re

26.01.2021 09:20

Ako je to tačno to bi bilo veoma korsno, barem nešto korisno da uradi. Mada bi bilo najbolje da uzajedno jedan drugog sruše.

ODGOVORITE
Name

Edi

26.01.2021 14:27

Tako mu i treba, koliko je ga samo puta Vucic spasavao, ali je Dodik toliko zaglibio da on sada nema respekta ni prema kome, on bi sada zrtvovao i rodjenu majku samo da zastiti sebe. Tako je to kad je covjek u kriminalu do usiju....!!!!

Name

Nada

26.01.2021 09:23

Da čovek ne poveruje za Joanikija!

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

26.01.2021 09:28

Vučiću otresi seosku bitangu uhapsi majmuna smeće ološ fukara dezerter izdajnik .

ODGOVORITE
Name

Lazni jaran

26.01.2021 09:29

Dodik je taj COVJEK lazni jaran on ce Vucicu doci glave stose tice politike. Nekase I daje ljubaka snjim.

ODGOVORITE
Name

Re

26.01.2021 11:45

Mile je nasao zrtvu Vucica i ubira svoj danak i pljacka koga stigne..Baja je opasan..

Name

borac

26.01.2021 09:29

E ako je vucic takav bik pa neka ga rusi.Dodik sa novcem koji dobije od vucica finansira mafiju protiv vucica.

ODGOVORITE
Name

Bl

26.01.2021 09:32

Kako vas nije sramota...pravite podjele medju Srbima sa ovakvim tekstovima dok je ovdje Dodik nebitan

ODGOVORITE
Name

Ffff

26.01.2021 09:33

Ovaj je besposlen. I samo traži. Đavola. Kamo sreće. Da radi ka. Vučić.

ODGOVORITE
Name

Daj

26.01.2021 13:00

A otkud to da i Novosti u Srbiji isto pisu?

Name

9999

26.01.2021 16:41

Neka to ti i treba ti ga celo vreme. uskas i stitis.

Name

XL

26.01.2021 09:38

Pa dodo nema prioritet ni u svojoj kući a Vijerujem da će ga i kriminalci ubrzo odbaciti kao na potrebnog, dodo se izlizao kao ppanak kada se prošuplji na tabanu

ODGOVORITE
Name

Pampers

26.01.2021 09:42

Al će Baja na kraju da se usere do koljena, nije ni svjestan.

ODGOVORITE
Name

xxx

26.01.2021 10:51

usrace on i sefa i stanicu alimuse nece dati da dojde do potoka

Name

Ha ha

26.01.2021 09:43

Dodo da postane lider regiona. . Bolje da se pokrije po glavi

ODGOVORITE
Name

Refa

26.01.2021 09:46

Nesto sumnjam da je Baja tolika budala da udari na Vucica, osim ako nema nekog asa u rukavu.

ODGOVORITE
Name

xxx

26.01.2021 10:04

nepada sneg da pokrije breg nego da svaka zverka ostavi svoj trag

Name

Zvezdas

26.01.2021 09:46

Vucic vise vjeruje dodiku nego svojim naj blizim saradnicima. Etododika sutra u Beogradu da se sepuri sa Vucicem.

ODGOVORITE
Name

RE

26.01.2021 10:20

Vučić je okružen Dodikovim ljudima od kabineta gde mu je Rej Lukin brat Petrović šef kabineta, pa Zorana Mihajlović Dodikova primadona iz afere ČEZ, tu je Darija Kisić Tepavčević čiji je brat dio Kokezanije i veze sa Prointerom. To da Dodikov kum Stanković i njegov Integral rade na autoputevima u Srbiji. Otuda u predvečerje lokalnih izbora u RS priča o aerodromu u Trebinju, priča o HE Buk Bijela i ostale priče. Da li je Vučić naseo na Dodikovu mrežu ili ga ti Dodikovi ljudi ucenjuju sa nečim da se sve više gomilaju oko njega? To šta ekipa oko Dodika iz RS radi po Novom Sadu je tek za priču, a to sve rade u dosluhu sa Vučićevom ekipom oko gradonačelnika koji je i potpredsednik SNS. Gde je tu puklo? Vučić je objavio rat protiv mafije, jedan član jednog kotorskog klana iz RS je uhapšen?! Ako baš zarate Vučić i Dodik bar da rešimo dve plavuše i trebinjske seljačine na Čukarici.

Name

Nešo

26.01.2021 09:49

Vučića ne može niko skinuti. Vučić će vladati sve dok on to bude htjeo. Poput Putina i Lukašenka. Dodik da sruši Vučića, to je smiješno da smješnije nemože biti. Da Vučić hoće skinuti Dodika sa vlasti, to bi bez problema mogao uraditi. Ali obrnuto nikako.

ODGOVORITE
Name

NOVA GODINA.

26.01.2021 10:05

JOS JEDAN STANIVUKOVIC I GOTOV JE.ZAUSTAVI DJECKO RASPRODAJU BANJA LUKE.SAD JE SVE DRUGACIJE.A RADJAJU SE NOVI MOMCI KOJI HOCE DS SACUVAJU IMIVINU RS ZA SEBE I SVOJU DJECU.SAMK OVE IZJENDJALE MATORCE POTISNUTI.ISTARIKI NISTA I NE ZNAJU SEM ZA SEBE STA JIS USICARITI.HVAKA SRDJANU STO NIJE PODLEGAO U DOBOJU.

Name

Lena

26.01.2021 09:52

Svaka cast novinaru za ovaj tekst koji je dokaz da i dalje postoje oni koji umeju da razmisljaju, analiziraju i povezuju. Nazalost, vecina sadasnjih novinarae samo prepisuje saopstenja koja dobiju iz vladajucih garnitura. Bravo za BN!

ODGOVORITE
Name

re

26.01.2021 11:19

I pisana reč,ima težinu,ako nije tačna.Vidiće se tko je u pravu.

Name

099

26.01.2021 14:42

dokazacese kom opanci a kom obojci uvekje bilo i bice brankovica prokletih od kojih postadose poturice

Name

Boris

26.01.2021 09:54

Gubitkom vlasti slijedi zatvor. Dodik će se svim nedozvoljenim sredstvima boriti da ostane na vlasti i zadrži politički imunitet

ODGOVORITE
Name

Drekavac!

26.01.2021 09:58

Ajde , mogu neke sekvence iz ovog teksta "sažvakati" , ali u globalu mislim da nije još dovoljno dorastao da na takav način ruši...no , činjenica je da je sa Grigorijem odavno u dilovima svakojake vrste, od vinograda u Hercegovini do ko zna čega.... ali potrebni su vjerovatno i ovakvi tekstovi da se skrene pažnja svekolikom narodu Serbskom da obrate pažnju i na naše sveštenstvo i da imaju na umu činjenicu , da kako su neki Grigorijem pišali "firnajz " na liturgijama koje je držao i kurvao se po BL, nije isključeno da još takvih ima,a ima i onaj pederko iz Bjeljine ...prema tome u pamet Srbi , javnost je važna zbog svekolikog naroda , a ne ovih "srba" koji vole više sebi i sebe.....

ODGOVORITE
Name

Vanja

26.01.2021 09:59

Milokrad Dodikonic sa svojim dupeuvlakacima i klimoglavcima je opljackao i opustosio Republiku Srpsku. Posto su njegovi apetiti nezasiti, sada bi presao da pustosi i pljacka resurse Republike Srbije. Milokrad se predstavlja kao" Veliki Srbin" a sve u cilju da sebi obezbijedi enormno bogatstvo i veliku politicku moc da bude dozivotni vladar. Mislim da se Milokrad ovog puta debelo zajebao, blizi mu se kraj i drma stolica i kod nas u Republici Srpskoj, a kamoli da ostvari svoje nezasite bolesne ambicije u Srbiji. Milokrad polako tone u zivo blato sve dublje i dublje iz kojeg nema povratka.

ODGOVORITE
Name

Drina

26.01.2021 10:01

Hoćete da kažete da će se Srbija pripojiti Republici Srpskoj?! Hahahaha

ODGOVORITE
Name

re

26.01.2021 11:54

to moze

Name

vladike

26.01.2021 10:02

joanikije i gligorije vladike bogvas kleo i sveti vasilije ostroski sto sramotite mantije i zvanje koje nosite zarste postali juda iz karijotskih zarste dotle ogrezli u kriminal zarste postali prokleti brankovici zarse srbi nikad nece kotarisat prokletih brankovica zarce kletva svetog cara laze biti nonstop jerga izdase brankovici na kosovu polju zar vi vladike srbske bogvas kleo idete na rusenje srbskog presednika u drustvu kriminaleca bogvas kleo dokleje vremena

ODGOVORITE
Name

rembrant

26.01.2021 10:08

hahaha...cuj lider u regionu?pa njega samo podrzava banda koja je na budzetu rs.dvije decenije ne rade nista,uzimaju dobre plate,u zadnje vrijeme su neradnici na infuziji koja iz srbije dolazi.a naravno rudonja i njemu bliski kupe glavni dio kolaca.i tako uhodana sema funkcionise odnijeli su u nepovrat 5 milijardi u zadnjih 20 godina.VUKANOVICU sta se ceka sokole.?

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

26.01.2021 10:16

Vucic prica sa Dodikom samo zato sto smo ga mi izabrali da bude nas predstavnik,da nas predstavlja kao seljake,kao neotesane sivonje koji sve rjesavaju na misice i galamu,nikad on njemu nece zaboraviti ono POLITICKO NEDONOSCE, a vjerujte da je Dodik taj koji kleči pred Vucicem jedini u regionu da ovaj da pare,jer je uvijek Sarajevo glavni problem i Sarajevo hoce da unisti R.S,nije istina,krivi su Dodik,Izetbegovic i Covic oni su jedini krivci zasto je BiH leglo kriminala i korupcije i zasto vlada bezvlasce....

ODGOVORITE
Name

Bradate lopuze

26.01.2021 10:50

Nema veci lopova od ovi bradati popova. Sramih bilo I Boga I naroda

Name

Kad

26.01.2021 11:12

Pero Simic gmaz bude u zatvoru krenuće klupko da se odmotava. Pero Simic nepismena ološ koja 20 godina čuči u BL i pravi spletke. Dodikov savjetnik za smrad politiku, poguzija satro alapanja i bogaćenja na jezicini.

Name

Re Banjaluka

26.01.2021 11:12

Najbolji komentar na sve ovo ste napisali.Upravo tako,Vucic se kod Dodika moze praviti naivan koliko god je to potrebno samo da se zadrzi srpsko jedinstvo ,a budite sigurni,zna on vrlo dobro ko je laktaski svercer.

Name

Zole

26.01.2021 12:32

Dodik je naša dika ,crknite dušmani

Name

za zole

26.01.2021 14:48

povediga kuci zeni neka imas malog zahvati posada

Name

Greendestiny

26.01.2021 10:26

Dodik i je sâm rekao da je za uspjeh u politici kod Srba potrebno biti dobar sa Rusijom, Srbijom i crkvom. Podršku Rusije je izgubio a ovim potezima gubi podršku i Srbije i crkve. 2022 je kapak za našeg Laktašenka.

ODGOVORITE
Name

Milos

26.01.2021 10:53

Sigurno preko Kokeze i ekipe

ODGOVORITE
Name

Fenix

26.01.2021 11:12

Pa super ,ako je istina.Zagrizo je gdje će polomiti zube.

ODGOVORITE
Name

Бабић

26.01.2021 11:20

Додиг је издајник самога себе а камоли господима Вучића. Ја мислим да Вучића неће изненадит, Вучић је велики политичар зна он шта Додиг мисли и зна да му није пријатељ. Ово све показује да му је крај ближе него икада. Могао је како је хтјео али неће моћи докле је мислио.

ODGOVORITE
Name

Promene

26.01.2021 11:28

Promene se ovde moraju dogoditi na svim nivoima ili smo propali ko Grcka.Zakon i red se mora uvesti u drzavu ljudi nemaju hleba da jedu kriminal,kocka i prostitucija cveta.Narod se mora dici i oterati ovu bagru negledajuci ko je koje nacijonalnosti.

ODGOVORITE
Name

Zgembo

26.01.2021 11:30

Da ga vidi Patrijar Pavle,kako se gosti zlatnim priborom.

ODGOVORITE
Name

dott

26.01.2021 11:31

Rudonja se malo više zaigrao, nadam se da će ga ovaj put ispušiti i on i Grigorije.

ODGOVORITE
Name

Prezbeterijanac

26.01.2021 11:36

Nemaju oni kapacitet da sruše Vučića.Bar je 3 koraka ispred njih a prepametan je da bi to sebi dozvolio.

ODGOVORITE
Name

Dodik je

26.01.2021 13:15

Najveci kriminalac jedini Vucic sto pomaze RS i BIH i ne odvaja narod ne glumi velikog srbina zato se kaze nahrani kera da te ujede on ce da vodi srbe dubre jedno a kad vidim ove majmune iz crkve da se mijesaju u politiku i saraduju sa Dodikom u crkvu necu nikada otici svijece cu paliti kuci gdje si Vukane da se rastjeraju ove fukare ZIVIO VUCIC

Name

Dijana

26.01.2021 12:09

meni je rekao da će pozvati ovog vladiku da on prizna ko je ikonu "poklonio"...drugačije neće moći...

ODGOVORITE
Name

Eh:

26.01.2021 12:30

Vucic je malo preveliki komad za nekog starog pacova. Kad -tad ce Dodo malo do svoje vile u BG, a onda ko zna......

ODGOVORITE
Name

Gotov je

26.01.2021 12:39

Sad je kraj tuzne price. Ljudi jel moguce da je on toliko bezobrazan i da pljuje po Vucicu i da ovaj ne reaguje.U krugovima bliskim njemu on odavno to radi ismejava mu se zbog usta labravi sprda se na njegov racun ovaj guta i cuti.DOKLEN VISE!

ODGOVORITE
Name

VGRD

26.01.2021 13:25

Samo im fale jos dva popa iz Visegrada koja najvise vole crvenu boju, a za narod ne haju bas.

ODGOVORITE
Name

Svjetlana

26.01.2021 14:08

Babi se snilo što joj bilo milo. Neka sanja i Dodik i ovaj drugi. Vučić je jedan jedini.Ne bih bio tu gde jeste da je tako naivan

ODGOVORITE
Name

za bn

26.01.2021 15:33

Znate kako kazu nije ni vama sve vjerovat.Sve se vrti oko love.

ODGOVORITE
Name

Klempo Svetu za dropa Petrović

26.01.2021 15:37

Skupili se sa koca i konopca. Ovo je dobro. Burle će biti slišćeno.

ODGOVORITE
Name

Da Budem Iskren

26.01.2021 16:14

Posmatrajući ove Ljude, ja ne vjerujem da su oni nešto muljali vezano za ovo. Mislim da je njima naj veća briga profit, a to da neće birati sredstva da dodođu do njega, ja čisto sumnjam. Sve se vrti oko love.

ODGOVORITE
Name

mladi

26.01.2021 19:46

Za sledeci sastanak Dodik ce ukljuciti i Kacavendu.

ODGOVORITE
Name

Sandra

26.01.2021 23:58

Milorade, bolje se počni napokon baviti korisnim stvarima kao npr. vakcinama jer neki ne samo da su počeli sa tim procesom nego su i završili tako da prestani biti sebičan.

ODGOVORITE
Name

npr

28.01.2021 09:52

sva je prilika da je upravo obrnuto

ODGOVORITE