Danas još toplije, povremeno jaki udari vjetra

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će u većini predjela biti umjereno oblačno, sunčano i još toplije, a u južnim krajevima pretežno oblačno vrijeme.

Republika Srpska 21.01.2021 | 07:29
Danas još toplije, povremeno jaki udari vjetra

Jutro je pretežno vedro ili sa malom oblačnošću u sjevernim krajevima, oko rijeka i po kotlinama ponegdje sa maglom, a od zapada, preko jugozapada do juga pretežno do potpuno oblačno, ali manje hladno nego prethodnog jutra, dok slabog mraza ima jedino na planinama.

Tokom dana sunčano uz umjerenu oblačnost i jugo, još toplije i suvo, jedino na jugozapadu i jugu pretežno oblačno, ponegdje sa kraćom kišom, poslije podne povećanje oblačnosti sa zapada i juga, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha od nula do pet, na planinama od minus pet, a najviša dnevna od tri do devet, na sjeveru lokalno veća za par stepeni, a na planinama od minus jedan stepen Celzijusov.

vjetar umjeren, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 6.00 časova: Bijeljina i Zenica jedan, Gacko i Široki Brijeg dva, Dobroj, Sarajevo i Tuzla tri, Banjaluka pet, Prijedor šest, Trebinje 10 i Neum 11 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar