Prvi put oglasila se supruga Mike Aleksića

Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju.

Magazin 18.01.2021 | 14:28
Prvi put oglasila se supruga Mike Aleksića

- Biće šta će biti - rekla je supruga osumnjičenog Mike Aleksića za "Kurir" i dodala da nema daljih komentara.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić uhapšen je pre dva dana zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Kako je MUP saopštio, on je osumnjičen da je u periodu od 2012. do 2020. godine, u prostorijama svoje škole glume u Beogradu, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Poznatom profesoru glume određeno je zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nakon javnog poziva policije da se jave druge devojke koje je Aleksić seksualno napastvovao, još dve osobe su ga prijavile policiji.

Podsećanja radi, poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za "Blic" ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Milena Radulović ispričala je za "Blic" da su ona, i nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavilo policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Nakon ove prijave Aleksić je uhapšen, a ova priča podigla je veliku buru u Srbiji.

(Blic)

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

458

18.01.2021 14:14

Miroslav Mika Aleksić je zaostala seljacina

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin

18.01.2021 14:41

To što se desilo samo je pokazatelj da je kriza u srpskom društvu eskalirala. Negativnosti su na svakom koraku. Samo šta se dešava u porodilištima u Beogradu o nestanku beba pod izgovorom da su po rođenju preminula. Ma bilo gde da zagrebeš, bilo koju oblast, čovjek se zgrozi od zla za koje čuje.

ODGOVORITE
Name

Kozara

18.01.2021 15:03

Milena,zašto si toliko dugo ćutala.

ODGOVORITE
Name

Mad

18.01.2021 15:23

Verovatno jer se plašila reakcije takvih kao ti koji ne znaju ni silovanje da osude, a da ne napadnu nju koja je tad bila dete. Zapitaj se što ti je reakcija na silovanje ta da propituješ žrtvu, a ne da osudiš silovatelja.

Name

Re Kozara

18.01.2021 21:12

Neki su napustili njegovu školu, nisu htjeli da ga trpe.

Name

Dr

18.01.2021 15:25

Ako se dokaze da je to istina tog monstruma treba osuditi na dozovotnu robiju strasno je to .

ODGOVORITE