Srpska treba da bude dom srećnih i slobodnih ljudi

-Želim da, zajedno sa drugima, očuvamo mir i stabilnost u regionu, te da se, odgovornim i poštenim radom, izborimo da Republika Srpska bude dom slobodnih i srećnih ljudi, kao i principijelni čuvar ljudskih prava i istinskih vrijednosti.

Republika Srpska 08.01.2021 | 18:26
Srpska treba da bude dom srećnih i slobodnih ljudi

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović uputio je čestitku svim građanima Bijeljine i Republike Srpske, povodom Dana Republike Srpske, sa željom da dvadeset i deveti rođendan naše otadžbine proslavimo dostojanstveno, u miru i napretku.

- Vjerujem da ćemo se čvrstom voljom i istrajnošću izboriti da naša Republika Srpska postane zajednica pravde i napretka, kao i da živi u miru, slozi i ljubavi sa svim svojim građanima i susjedima. Uvjeren sam i da ćemo sačuvati naš identitet, istoriju i nacionalne interese, istovremeno potpuno uvažavajući sve druge i drugačije od nas - navodi Petrović i dodaje:

- Želim da, zajedno sa drugima, očuvamo mir i stabilnost u regionu, te da se, odgovornim i poštenim radom, izborimo da Republika Srpska bude dom slobodnih i srećnih ljudi, kao i principijelni čuvar ljudskih prava i istinskih vrijednosti.

On je i ovom prilikom svim građanima i prijateljima Republike Srpske poželio dobro zdravlje, mir, ličnu i poslovnu sreću.

- Živjela Republika Srpska - poručio je Petrović u čestitki povodom 9. januara - Dana Republike Srpske.

(BN) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BL

08.01.2021 17:39

Ovaj čovjek i Stanivuković bi mogli preokrenuti stanje u Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

Bijeljinac

09.01.2021 09:05

Tesko. Republiku Srpsku nista ne moze pokrenuti. Propala ideja! Sto prije shvatimo prije cemo se izvuci iz g..... Okrenimo se buducnosti.

Name

Milos

08.01.2021 17:41

Bravo buduci predsjednice

ODGOVORITE
Name

RE

08.01.2021 17:47

Moj lipi prijatelju, sve dok sa nama drmaju burle i njegova hobotnica, mi sa njima nemamo sreće ni normalnog života u RS.

ODGOVORITE
Name

Krkan®

08.01.2021 17:49

Ne čitam više bajke, nisam više malen, ostarilo se...

ODGOVORITE
Name

Trebinje

08.01.2021 21:55

Molina je slusati I gledati ovoga covjeka za razliku ove sekte koja stalno proizvodi svadje I nesporazume.