Džej pevao na sahrani Nikole Bojovića a sad mu oni uputili poslednji pozdrav!

Džej Ramadanovski, koji je iznenada preminuo u 56. godini, u suzama pevao na sahrani Nikole Bojovića "Nedelja, i svi ste tu, a mene s vama nema".

Zabava 10.12.2020 | 13:05
Džej pevao na sahrani Nikole Bojovića a sad mu oni uputili poslednji pozdrav!

Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda u 7.5 sati naočigled brojnih prolaznika, u Ulici carice Milice kod broja 11 kada je krenuo u pekaru. Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, a najtužniji trenutak bio je onaj u kom je njegov otac Vuk rekao kako će Džej Ramadanovski sada otpevati deo svoje pesme "Nedelja", pošto je tako želeo Nikola.

 

- Nikola je izjavio, možda i u šali, da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu koja se zove "Nedelja" - rekao je Vuk Bojović, nakon čega se nadovezao Džej.

- Ljudi, ovo je mnogo teško, ali ja to moram da uradim... - rekao je Džej pre nego što je zapevao.

Sada se na stranicama koje su predviđene umrlice pojavila čitulja čuvenom Džeju, a na nju je potpisana "porodica Bojović". 

Poruka koju su mu napisali vrlo je potresna, vervatno se aludira na prijateljstvo Džeja i porodice Bojovića, i posebno na gorepomenutu sahranu.

- Bio si s nama i kada smo se radovali, i kada smo plakali. I u dobru i u zlu. Zauvek ćeš biti u našim srcima . piše u čitulji DŽeju od porodice Bojović.

Izvor: espreso.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar