Adil uputio Džeju potresne reči: Oprosti mi!

Pevač Adil Maksutović na društvenim mrežama oprostio se od tasta Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra.

Zabava 09.12.2020 | 14:18
Adil uputio Džeju potresne reči: Oprosti mi!

Stari moj, bio si najmuzikalniji čovek kog sam poznavao, pevač sa najviše duše... Dok su drugi plakali ili se veselili uz tvoje pesme, ja sam potpuno opčinjen upijao svaku tvoju otpevanu frazu, magično si to radio... Maznuo sam sve što si mi dozvolio... Hvala ti - napisao je između ostalog.

- Znam da si se umorio, već nedostaješ svima. Tvojoj deci najviše. Raduje nas samo činjenica da si poslednji dan svog života proveo sa porodicom... sa svojim unucima... nismo ni slutili da ti je poslednji.

Adil se zatim, u nastavku objave, osvrnuo na to što sa tastom Džejem godinama nije razgovarao.

- Voljeni Džej, nikada se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali. Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Bar još koju godinu da si poživeo. I da sednemo ti i ja. Da ti zapevam "Sajbiju". Da se zagrlimo... i isplačemo - napisao je Adil.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Adil Maksutović (@adilmaksutovic)

Džejev kum Zoran Jagodić Rule je, inače, za domaće medije otkrio da je Džej pred smrt sve oprostio Adilu.

- Džej Ramadanovski oprostio je sve zetu Adilu Maksutoviću pre smrti. On punih sedam godina nije razgovarao sa Adilom, jer je pretukao njegovu ćerku Anu - rekao je on za Informer.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar