Oni su izabrali Novaka Đokovića kao najboljeg

Često ATP ankete među teniserima sa nekim čudnim pitanjima, a jedna takva je ponovo osvanula na jutjub strani Svetske teniske asocijacije.

Svijet 06.12.2020 | 21:38
Oni su izabrali Novaka Đokovića kao najboljeg

Pitanje koje je ovog puta postavljeno nekim od najboljih tenisera sveta je glasalo: kada bi jedan igrač morao da osvoji set da bi vam spasao život, koga biste izabrali za igra za vas?

Ako je Novak Đoković teniski kralj, čovek koji će 2021. godinu dočekati na tronu, onda nije iznenađenje što je dobio dosta glasova. Svoj život bi Novaku i njegovom reketu poverili Endi Marej, Kei Nišikori, Denis Šapovalov, Dijego Švarcman, Danil Medvedev i Marin Čilić.

„Teško pitanje, mogao bih da izaberem bilo kojeg od trojiće najvećih, ali kada je Novak u svojoj najboljoj formi, onda je neverovatan. Zato bih izabrao njega“, objasnio je Medvedev.

I Marin Čilić je imao jasno objašnjenje.

„Novak Đoković je najbolji igrač decenije i kada je u najboljoj formi, njega je najteže pobediti. Uz to, veliki smo prijatelji i definitivno bih izabrao njega da igra za moj život“, rekao je Čilić.

Isto šest glasova dobio je Rafael Nadal. S tom razlikom što je Novak Đoković izabrao Španca.

„Uzeo bih Rafu na šljaci. Mislim da je očigledno zašto“, nasmejao se Đoković.

Pored njega, Nadala bi izabrali i Dominik Tim, Feliks Ože-Alijasim, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i Aleks de Minaur.

Što se tiče Nadala, on je izabrao – Rodžera Federera. Pored njega, u Švajcarca bi se uzdali Fabio Fonjini i Stefanos Cicipas.

Po jedan glas dobili su Dominik Tim, kojeg bi izabrao Andrej Rubljev i Elina Svitolina, za koju je glasao njen dečko Gael Monfis.

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Voxpopuli

06.12.2020 21:18

Kakvim se glupistima i besmislicama svijet bavi.

ODGOVORITE
Name

Бошман

06.12.2020 22:13

Зна се???

ODGOVORITE
Name

Čovjek

07.12.2020 11:52

...koji je širio koronu po Balkanu kada se znalo da je ubitačna. Iako nemamjerno, znao je za zabrane i posljedice neprodrzavanja zabrana! Džaba mu sve kada je zarazio cijeli Zapadni Balkan jer je htio da zaradi!

ODGOVORITE
Name

Ziveo Nole!

07.12.2020 14:44

Tesko zavidnicima i mrziteljima. Dace Bog i njima zdravlja.Kad bi neki mogli imati bar mali deo Noletove dobrote, mnogih bolesti i zla ne bi bilo u svetu.Cuvajte se dobri ljudi.

ODGOVORITE