Slađa Alegro: Zakazali smo svirku za Novu godinu

Početak decembra najavljuje i planove za proslavu „najluđe noći“. Kako je u toku pandemija korona virusa, a stanje u Srbiji kao i regionu iz dana u dan postaje sve gore, postavlja se pitanje kako će se u ovakvim okolnostima ljudi proveseliti.

Zabava 02.12.2020 | 21:39
Slađa Alegro: Zakazali smo svirku za Novu godinu

Donete mere koje nalažu zatvaranje kafića i zabranu okupljanja posebno su pogodile estradne umetnike, kojima su otkazani nastupi. Kako se bliži proslava Nove godine, mnogi organizatori počeli su i da zakazuju nastupe, a mesta u objektima već se uveliko prodaju.

O ovoj temi govorila je popularna pevačica Slađa Alegro.

- Kako svima bude, tako će biti i nama. Mi smo u dogovoru sa organizatorima i čekamo da vidimo šta će se dogoditi.

Ako se nastup ne održi sav novac za kupljene karte moraće da se vrati publici, ali, takođe, umetnici će morati i da isplate organizatore.

- Naravno, kako da ne, to je sasvim jedna normalna situacija. Ovde se ne radi o hiru, već o situaciji koja je sve zatekla. Krajnje je logično da niko ne bude ni na kakvoj šteti. Pogotovo ne meni, ja ne želim bilo kome da otimam novac, pogotovo ne u ovoj situaciji. To ne bi bilo prirodno. Naš neki interni dogovor biće shodno situaciji koja u tom trenutku bude bila.

Izvor: Kurir.rs foto: ATA images

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Fočak

03.12.2020 07:30

Fočanska snajka .:D

ODGOVORITE
Name

Sdd

03.12.2020 07:35

Murš

ODGOVORITE