Uhapšeni za izborne prevare pušteni na slobodu

- Tri lica koja su uhapšena na području Srebrenice i Tuzle zbog sumnje da su počinila krivična djela falsifikovanje isprave, nedozvoljeno korištenje ličnih podataka i povreda biračkog prava, puštena su na slobodu, potvrdio je Srni portparol Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH Luka Miladinović.

Bosna i Hercegovina 02.12.2020 | 11:29
Uhapšeni za izborne prevare pušteni na slobodu

Miladinović je rekao da su ova lica saslušana u svojstvu osumnjičenih u prostorijama Sipe u Tuzli, nakon čega su puštena, jer nije bilo osnova za njihovo zadržavanje.

Prema njegovim riječima, Agencija će u narednom periodu predati izvještaj Tužilaštvu BiH.

Ova lica uhapšena su u jučerašnjoj akciji Sipe, koja je sprovedena u saradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, a po naredbama Tužilaštva i Suda BiH.

"Prilikom realizacije navedenih aktivnosti, policijski službenici Sipe pretresli su šest lokacija i tom prilikom otkrili i privremeno oduzeli više mobilnih telefona, rokovnika, kopije izvoda sa biračkih spiskova, pištolj te druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku", saopšteno je juče iz Sipe.

(Srna) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Kao i prije

02.12.2020 11:42

Ako Nikšić potegne veze preko Dodika i Covica možda ih i spasi robije!!On to može jer ima dobar kontakt sa pomenutom dvojicom!

ODGOVORITE
Name

Buka ili ....

02.12.2020 12:13

Kada politika naručuje šta da se radi i kako zato se i završava na ovakav način.

ODGOVORITE