Kijanu Rivs rešio da se skrasi, odlučio da zaprosi devojku (47) likovnu umetnicu!

Poznato je da je Kijanu Rivs srećan u novoj ljubavi sa svojom devojkom Aleksandrom Grant. Nakon što se odvažio na neočekivanu promenu imidža, Kijanu je odlučio i da vezu sa svojom izabranicom podigne na viši nivo.

Zabava 18.11.2020 | 21:28
Kijanu Rivs rešio da se skrasi, odlučio da zaprosi devojku (47) likovnu umetnicu!

Početkom leta glumac se preselio u Berlin gde snima dugo očekivani četvrti nastavak iz franšize ‘Matrix’, a ovih dana snimanje pomenutog filma privodi se kraju. Tokom čitavog snimanja društvo mu je pravila njegova 47-godišnja devojka, likovna umetnica Aleksandra Grant, koja se s njim na neko vreme doselila u Nemačku.

Poznato je da je razlog širokog osmeha na licu Kijanu Rivsa upravo njegova devojka, te da je par zaista zaljubljen ‘do ušiju‘. Ako je verovati stranim medijima, 56-godišnji glumac odlučan je u nameri da u narednih nekoliko nedelja klekne pred svoju izabranicu, te joj postavi sudbonosno pitanje.

– Možda se venčaju u Nemačkoj. Super im je bilo tamo tokom snimanja, žive u nekom svom balonu dok je na snazi karantin, što ih je još više zbližilo. Uskladili su se na svim poljima i odnos im se dodatno učvrstio – otkrio je izvor.

- Kijanu je rekao prijateljima da je spreman da zaprosi svoju devojku i to verovatno tokom božićnih praznika, Aleksandru smatra svojom srodnom dušom. Svi su presrećni zbog njih i jedva čekaju zvaničnu objavu lepih vesti.

Kianu Rivs je odavno pokazao da mu opšte nije stalo do zlih jezika, koju njegovu izabranicu nazivaju pogrdnim imenima.

izvor: Kurir.rs foto: profimedia  

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zaista

19.11.2020 18:08

Prelep par

ODGOVORITE