Poznato ko je nastradao u nesreći kod Ramića

Milena Stupar (45) iz Banjaluke poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u mjestu Ramići, potvrđeno je za Srpskainfo.

Republika Srpska 17.11.2020 | 09:39
Poznato ko je nastradao u nesreći kod Ramića

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka rekli su da se nesreća dogodila u 17.10 časova.

– U saobraćajnoj nezgodi  učestvovali su Mihajlo Lazić (20) iz Banjaluke, koji je upravljao automobilom „reno“ i pješak Milena Stupar (45) iz, koja je prilikom nezgode poginula – rekli su u Tužilaštvu.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac Željko Blažić zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice  za bezbijednost saobraćaja Banjaluka.

– Tužilac je naložilo da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija Stupareve koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – dodali su u OJT Banjaluka.

(Srpskainfo) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Kekec

17.11.2020 08:54

Najviše saobraćaj i naprave mladi vozači ovog uzrasta. Oni mladi a vozila jaka i loše tehničke ispravnost.

ODGOVORITE
Name

Re Kekec

17.11.2020 09:42

Prije svega saučešće porodici nastradale. Sinoć sam imao tu nesreću da prođem tim putem nedugo nakon nesreće. Uslovi na putu su bili jako loši, vidljivost skoro nikakva naročito dok vam u susret idu vozila neispravno podešenih farova. To izgleda niko više ne kontroliše na tehničkom pregledu. Kolovoz je bio klizav i mokar, signalizacija na putu je katastrofalno loša i kao da i ne postoji za te uslove. Dosta pješaka hoda tik uz ivicu puta, bez ikakvih vidljivih obilježja (svjetlećeg prsluka, mobitela u ruci sa upaljenom lampom i sl.) Dosta vozača je jako nervozno. Zabijaju se u gepek kada u tim uslovima, kao iskusan vozač, prilagodim brzinu i jako usporim. Uprkos svoj i oprezu često mi jedino ostaje da se pomolim da mi niko ne izleti na put pošto je nemoguće ikoga uočiti u pomenutim okolnostima. Uz to sve, nigdje na ovom dijelu puta ne postoji ni pješačko-biciklistička staza niti pasarela. Izgleda da su prethodni gradonačelnici imali druge, važnije prioritete od bezbjednosti i života vlastitih građana. Nadam se da će se to sada promijeniti. Još jednom žao mi je nastradale ali i vozača koji je možda (kažem možda pošto ne znam) samo žrtva vlastitog neiskustva kao i nebrige vlasti i odgovornih za bezbjednost na putevima.

Name

ja sam opet

17.11.2020 09:45

Koliko ja znam najveci krivac je slaba obuka vozaca i tu se nista ne mjenja, onda policija jer ne sakcionise prekrsaje jer oni samo vide svoj dzep, Balkan bi trebao bar uvesti savjetnike iz Austrije ili Njemacke.

Name

Re

17.11.2020 09:50

Bolje rečeno : oni mladi i bahati, udare po brzini a ne znaju voziti, tj nemaju iskustva! I šta je epilog ovog sinošnjeg događaja - jedan mladić na robiju, a jedna mlada žena, koja je još trebala živjeti i stvarati, ode u zemlju! Pa dokle više, ljudi moji?

Name

Za Re Kekec

17.11.2020 11:52

Potpuno tacno. Cak su uslovi za voznju i gori od navedenog. I po suvom vremenu u nocnim uslovima asfalt odbija svjetla iz neprekidne kolone vozila iz pravca Prijedora. Pjesaci su skoro pa nevidljivi.

Name

Re: свима

17.11.2020 13:10

Ма, да, лоши услови на путу су разлог да се неко убије аутом! Прошао сам ту око пола сата прије, па нисам никога убио, а нису ни они прије мене. Нисам газио преко 100/сат, нисам тапкао по телефону, нисам био алкоголисан, удрогиран. Иза мене још један ауто, полако и тако до Приједора.

Name

Za Kekec

17.11.2020 13:27

Kažeš bivši gradonačelnici? Ma kako da ne, imali su prečeg posla kolko hoćeš : izgradnja kružnih tokova, fontana, muzičkih paviljona, otimačina gradskih zemljišta u korist kriminalaca i tajkuna...a ničim važnim, ni za građane korisnim se ni jedan nije bavio!

Name

Miso

17.11.2020 14:54

Vozac sam 35 godina za volanom sam svaki dan polako vozim brza voznja oduzima zivote.Neiuskustvo mladi vozaci su bahati i bezobrazni u saobracaju ponasaju se kao da su sami na putu ne daju zmigavce preticu gdje to nije dozvoljeno pijani voze dzaba je zakon ako je neko blesav i ne postuje saobracajne propise za takvog nema zakona o bezbjednosti saobracaja.Kad sam ja polagao vozacka dozvola se nije dobijala tako lako sad svi polazu od prve i kad sjednu u auto misle da sve znaju vozacka dozvola je samo dokument da mozes upravljati motornim vozilom a znanje i rutina se stice godinama.