Mozzart nastavlja da pruža podršku ljekarima

 Zdravstveni radnici širom zemlje mjesecima vode tešku bitku protiv COVID-19 i spašavaju živote, a kompanija Mozzart se na razne načine trudi da im poboljša uslove rada. Poslije Prijedora, humanitarna akcija dodjele svežeg voća i prirodnih voćnih sokova organizovana je i u Doboju, a narednih dana je u planu i posjeta Zvorniku.

Republika Srpska 07.11.2020 | 07:44
Mozzart nastavlja da pruža podršku ljekarima

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću je već dao finansijske injekcije bolnicama u ova tri grada, od po 10.000 KM, a novim akcijama pruža se podrška samim ljekarima, koji danonoćno stoje u prvoj liniji odbrane protiv COVID-19.

Vitaminsko okrepljenje stiglo je u Doboj, a medicinsko osoblje zahvalilo se na lijepom gestu kompanije Mozzart, koja je od izbijanja epidemije akcenat u svom društveno-odgovornom poslovanju stavila na pomoć zdravstvenim ustanovama.

- Epidemija virusa korona ne jenjava i svaki vid podrške nam je značajan u ovom trenutku. Kroz ovakve akcije, naši ljekari osećaju da nisu sami u ovoj teškoj borbi i da zajednica misli na njih – poručili su iz bolnice na uručenju donacije.

Humanitarni karavan kompanije Mozzart će i u narednom periodu obilaziti zdravstvene ustanove širom zemlje sa donacijama za medicinsko osoblje.

(BN)